Archiwum > Sport
Chelsea FC
inFamous:
REJESTRACJA lub LOGOWANIELampard też, i do tego strzelił karnego. :D
--- Koniec cytatu ---
No dobra wygrałeś xD
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKibice Manchesteru śmieją się, że Lampard nie strzelił karnego. Był to jego pierwszy niestrzelony od bodajże 4 lat, a wasz bohater, Cristiano Ronaldo ile karnych przez ten czas zmarnował? :)
--- Koniec cytatu ---
Mylisz sie gula Lampard nie strzelil karnego w 2007 roku final FA Cup z MU nie przez 4 lata tylko przez 2 ja zobaczylem ze nie strzelil 2 karnych
Bogo_Chelsea:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja jestem Fanem Manchesteru i jakoś wogóle nie mówie że lampard to **** czy coś bo każdemu sie może zdarzyć ja sam trenuje juz ok. 2 lat i nie umiem karnych strzelać a za to rzuty wolne bardzo dobrze wykonuje ;) więc mam szacunek do takich graczy gdy przez 4 lata karnego nie spudłowali ;o
--- Koniec cytatu ---
takich sie popiera ja ty ;)
Fabii:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMówisz, że mieszanie Ronaldo nie ma sensu, a mieszasz w to złotą piłkę? Co ma złota piłka do karnych? Napewno jeszcze mniej niż Ronaldo :) A po 2. to zobacz jak niedoceniani są środkowi pomocnicy, obrońcy czy nawet bramkarze, przeważnie wygrywa jakiś drybler ;/
--- Koniec cytatu ---
guła masz racje ;) zazwyczaj dostają nagrody zawodnicy którzy zrobywają dużo bramek np. Messi w tym roku a w tamtum CR9 który strzelił dużo goli a zawodnik typu Xavi czy Iniesta lub inny pomocnik środkowy są bardzo mało doceniani ;) a o Obrońcach to masakra, nawet nie są nominowani do złotej piłki a jak są to i tak nie zajmą miejsca wyżej niż 5.
był jeden wyjątek jak Cannavaro zdobył najlepszego zawodnika na MŚ2006 ale to moim zdaniem zasługa tego że Włosi wygrali ;)
PS. bogo nie spamuj, używaj opcji "modyfikuj" ;)
mrozio11:
Szkoda tego remisu bo gole tracilismy naprawde głupie
Chelsea 3-3 Everton ???
Gra nie była najgorsza ale zabraklo szczęścia i może koncentracji ;D
Martwi mnie forma Lampsa, cieszy Drogby :D
Nawigacja
[#] Następna strona