Archiwum > Sport
Chelsea FC
Cesc Fabregas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo cóż Ty się szczycisz tym ,że Lampard nie spudłował karnego od 4 lat. Ja natomiast szczycę się złotą piłką którą zdobył Ronaldo podczas gdy grał w MU. Wygrywa "drybler" bo się wyróżnia i strzela bramki. Aczkolwiek jeśli jakiś pomocnik miał dostać złotą piłkę to nie Lampard tylko Xavi lub Iniesta.
--- Koniec cytatu ---
A czy ktoś tu pisze, że Lampard powinien dostać Złotą Piłkę? Na pewno Xavi na nią zasłużył i jest obecnie najlepszym środkowym pomocnikiem. Zrozumcie tylko wreszcie, że przy całej waszej antypatii dla Chelsea, Lampard jest jednym z czołowych rozgrywających na świecie. Niewielu jest przed nim, natomiast wielu za nim. BTW, jak można porównywać Ronaldo z Lampardem? Przecież to dwaj różni piłkarze...
EDIT: Tak w ogóle to jest wątek o Chelsea. Naprawdę nie chcę już tu czytać o Ronaldo i innych piłkarzach niezwiązanych z CFC. Dzisiaj mecz z Apoelem. Jak już pisałem czekam z niecierpliwością na skład na dzisiejszy mecz.
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA czy ktoś tu pisze, że Lampard powinien dostać Złotą Piłkę? Na pewno Xavi na nią zasłużył i jest obecnie najlepszym środkowym pomocnikiem. Zrozumcie tylko wreszcie, że przy całej waszej antypatii dla Chelsea, Lampard jest jednym z czołowych rozgrywających na świecie. Niewielu jest przed nim, natomiast wielu za nim. BTW, jak można porównywać Ronaldo z Lampardem? Przecież to dwaj różni piłkarze...
EDIT: Tak w ogóle to jest wątek o Chelsea. Naprawdę nie chcę już tu czytać o Ronaldo i innych piłkarzach niezwiązanych z CFC. Dzisiaj mecz z Apoelem. Jak już pisałem czekam z niecierpliwością na skład na dzisiejszy mecz.
--- Koniec cytatu ---
Zgoda. :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIENo cóż Ty się szczycisz tym ,że Lampard nie spudłował karnego od 4 lat. Ja natomiast szczycę się złotą piłką którą zdobył Ronaldo podczas gdy grał w MU. Wygrywa "drybler" bo się wyróżnia i strzela bramki. Aczkolwiek jeśli jakiś pomocnik miał dostać złotą piłkę to nie Lampard tylko Xavi lub Iniesta. Nie kłóćmy się już. Lampard nie trafił karnego i tyle. I przez to nie stał się gorszym zawodnikiem. Wciąż potrafi grać w piłkę co nie raz pewnie jeszcze udowodni ;)
--- Koniec cytatu ---
Pokaż mi misiu, w którym momencie mówię że Lampard powinien dostać złotą piłkę? Ja od początku byłem za Xavim. Karnymi Lamps'a się nie szczycę, mówię tylko, że skoro fani ManUtd śmieją się, że Frank nie strzelił, to niech zwrócą uwagę, że był to pierwszy od 4. lat niestrzelony karny, podczas gdy Ronaldo, którego kochali najbardziej właśnie 'te wesołki', których ekipa niestety rozpadła się na rzecz Realu (są tacy i na forum, kiedyś "TYLKO MU!" teraz "TYLKO MU I REAL!") nie strzelił przez ten czas bardzo ważnych karnych, jak choćby w finale LM. :) Pogawędka miła, kulturalna, ale skończmy już ją. :)
mrozio11:
Turnbull, Carvalho, Żyrkow, Terry, Belletti, Essien, Mikel, Malouda, J. Cole, Kakuta, Drogba
No skład dobry
Mysle że wygramy ;D
hehe Żewłakow ;D
inFamous:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPokaż mi misiu, w którym momencie mówię że Lampard powinien dostać złotą piłkę? Ja od początku byłem za Xavim. Karnymi Lamps'a się nie szczycę, mówię tylko, że skoro fani ManUtd śmieją się, że Frank nie strzelił, to niech zwrócą uwagę, że był to pierwszy od 4. lat niestrzelony karny, podczas gdy Ronaldo, którego kochali najbardziej właśnie 'te wesołki', których ekipa niestety rozpadła się na rzecz Realu (są tacy i na forum, kiedyś "TYLKO MU!" teraz "TYLKO MU I REAL!") nie strzelił przez ten czas bardzo ważnych karnych, jak choćby w finale LM. :) Pogawędka miła, kulturalna, ale skończmy już ją. :)
--- Koniec cytatu ---
Zgadzam się i popieram ;)
Ale strzelił gola z gry :P
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEZgadzam się i popieram ;)
Ale strzelił gola z gry :P
--- Koniec cytatu ---
Lampard też, i do tego strzelił karnego. :D
Nawigacja
[#] Następna strona