Autor Wątek: Chelsea FC  (Przeczytany 632950 razy)

Offline lukasz cfc

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 09.11.2008r.
  • Chelsea Till I Die
    • http://rapideo.pl/polecam,lukaszcfc
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea Londyn - all o tym teamie
« Odpowiedź #1560 dnia: Maj 04, 2011, 20:39:13 »
Gdyby był karny w meczu CFC-MU w CL United mogło by już nie być w Lidze Mistrzów. To nie ma sensu pomyłki niestety się zdarzają aż nadto często. Ale co z tego jak UEFA i tak sobie z tego nic nie robi bo każdy pcha Barcelone i to im wystarcza.
" width="500" height="200

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1561 dnia: Maj 04, 2011, 22:16:09 »
Kibice United tylko pamietaja spalony Drogby odbierajac czempiona United a gola reki Machedy juz nie pamietaja, wkurwia mnie takie gadanie kibicow United i czytanie na roznych forach ze Chelsea kupila tamten mecz i mieli mistrza bo gol ze spalonego, a reki to juz nie widzieli!
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #1562 dnia: Maj 04, 2011, 22:47:53 »
Gdyby był karny w meczu CFC-MU w CL United mogło by już nie być w Lidze Mistrzów.

O ile się nie mylę, w rewanżu wygrali United, a jeśli wierzyć gadkom Terry'ego, The Blues przystąpili do tego meczu bardzo zmotywowani - czytaj: w ogóle nie przybici tamtym brakiem karnego. Tak jakoś wyszło.

Kibice United tylko pamietaja spalony Drogby odbierajac czempiona United a gola reki Machedy juz nie pamietaja, wkurwia mnie takie gadanie kibicow United i czytanie na roznych forach ze Chelsea kupila tamten mecz i mieli mistrza bo gol ze spalonego, a reki to juz nie widzieli!

Pomiędzy fanami tych dwóch drużyn jest taka istotna różnica, że Czerwoni widzą większość błędów na swoją korzyść i się z tego powodu mniej lub bardziej wstydzą (o ile można to tak określić), a typowy Niebieski wypiera się wszystkich korzystnych decyzji na korzyść swojej drużyny, bo "Ovrebo was skrzywdził" i wszędzie musicie być poszkodowani. No i ten od gola Garcii, ale nie pamiętam jak się nazywa.
" border="0

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #1563 dnia: Maj 04, 2011, 23:34:15 »
Ładnie przesadzasz. Tak jak pisali - błędy sędziowskie się zdarzają. Chelsea ugrało z Tottenhamem dzięki dwóm pomyłkom sędziego (a właściwie dwa razy bocznych). Z Arsenalem na początku meczu (bodajże 15 minuta jakoś) powinien wylecieć Vidic. Myślę że wtedy spokojnie Arsenal wcisnął by więcej goli. Nie ważne, Arsenal wygrał zasłużenie. Brak karnego na Ramiresie w Lidze Mistrzów, co z tego że w rewanżu byli zmotywowani. W dwumeczu jeden gol potrafi dostosować zupełnie inaczej taktykę, ustawienie, strategię. W dodatku 0:1 dawałoby awans Chelsea tak to musieli ugrać 0:2 (1:2 itd).
Gdzie Chelsea dostała od sędziego w tym sezonie jakiś prezent? Pewnie wymienisz karny na Stamford w meczu z Manu. Dla mnie karny tam był, 5/10 sędziów na pewno by jedenastkę podyktowało.
Dlatego też zostawmy coś co i tak jest od nas niezależne i od potencjału piłkarzy.

Offline lukasz cfc

• Prezes klubu
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 09.11.2008r.
  • Chelsea Till I Die
    • http://rapideo.pl/polecam,lukaszcfc
« Odpowiedź #1564 dnia: Maj 05, 2011, 00:02:22 »
Nederland weź skończ to swoje pier**lenie, opuść ten wątek bo tylko nakręcasz innych do kłótni.
" width="500" height="200

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1565 dnia: Maj 05, 2011, 08:07:00 »
Myślę że wtedy spokojnie Arsenal wcisnął by więcej goli.

Możliwe. Z drugiej strony jednak, przeważali, ale nie potrafili sobie stworzyć klarownych sytuacji bramkowych, bo zwyczajnie nie przeciskali się przez obronę. Równie dobrze można gdybać, że Vidicia zastąpiłby któryś obrońca z ławki, który wszedłby za np. fatalnego w tamtym meczu Hernandeza i wiele by się nie zmieniło.
United nie mieli w tamtym meczu żadnej taktyki, grali na remis i tego się wstydzę. Nawet, kiedy przeważali po stracie bramki, trzech napastników stało w jednym miejscu, a Valencia bał się dośrodkowywać, a jak już to zrobił, to zwalił. Dziwię się, że nie wbili wtedy niezasłużonej bramki, ale ok - tak działa gdybanie.

Nie ważne, Arsenal wygrał zasłużenie.

Mówiłem kiedyś inaczej?

Brak karnego na Ramiresie w Lidze Mistrzów, co z tego że w rewanżu byli zmotywowani.

Gdyby jeszcze na Old Trafford wcisnęli drugą bramkę i byłoby 2:2, co przy remisie 1:1 w pierwszym meczu premiowałoby Chelsea, zgodziłbym się. Ale było 2:1.

W dwumeczu jeden gol potrafi dostosować zupełnie inaczej taktykę, ustawienie, strategię.

Jasne, ale oni i tak jechali po zwycięstwo. Tą drużyną nie steruje już Mourinho, że wymyśla milion strategii na każdy rodzaj meczu. Nie mówię, że Ancelotti jest zły. To dobry fachowiec.

Pewnie wymienisz karny na Stamford w meczu z Manu.

No jakżeś wpadł. I jeszcze trzy punkty z Tottenhamem. Wymieniacie czerwone dla Vidicia, których nie dano. Luiz w pierwszym meczu Chelsea z MU też powinien wylecieć i to zanim strzelił bramkę. Ale co z tego?

Dla mnie karny tam był, 5/10 sędziów na pewno by jedenastkę podyktowało.

Spoko, w takim razie karny na Berbatowie z Liverpoolem też był. Takie samo nurkowanie.

Nederland weź skończ to swoje pier**lenie, opuść ten wątek bo tylko nakręcasz innych do kłótni.

Znalazł się wreszcie ktoś, kto nie głaszcze rannych po główce?
" border="0

Offline Grzeninho11

• Trampkarz
  • *
  • Na forum od: 28.04.2011r.
« Odpowiedź #1566 dnia: Maj 05, 2011, 09:19:56 »
Wiecie gdzie można kupić w internecie na polskiej stronie koszulkę na sezon 2011/2012?

Offline gorzo08

• Kapitan reprezentacji
  • Na forum od: 22.04.2009r.
« Odpowiedź #1567 dnia: Maj 05, 2011, 10:27:30 »
Na allegro :) Tu masz allegrowicza u którego możesz kupić : REJESTRACJA lub LOGOWANIE :D
" border="0
1 miejsce w :
Typer Premiership 2010/2011

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
« Odpowiedź #1568 dnia: Maj 05, 2011, 10:35:28 »
Pomiędzy fanami tych dwóch drużyn jest taka istotna różnica, że Czerwoni widzą większość błędów na swoją korzyść i się z tego powodu mniej lub bardziej wstydzą (o ile można to tak określić), a typowy Niebieski wypiera się wszystkich korzystnych decyzji na korzyść swojej drużyny, bo "Ovrebo was skrzywdził" i wszędzie musicie być poszkodowani. No i ten od gola Garcii, ale nie pamiętam jak się nazywa.

Nie wiem dlaczego tak sądzisz. Mecz z Tottenhamem Chelsea nie wygrała zasłużenie lecz dzięki błędom sędziowskim i nikt się tego nie wypiera, jednak nie tylko The Blues sędziowie pomagają o czym doskonale wiesz ;)
Zresztą jeżeli Chelsea zdobędzie mistrza, w co wątpie, bo nawet jak wygramy w niedziele to jedynie zrównamy się punktami a bramki łatwiej strzelać będzie United przez terminarz to MU powinno mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, bo w pewnym momencie Chelsea była na 5 miejscu w lidze i tylko te 3 punkty nie pozwoliły im awansować na 2 miejsce.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1569 dnia: Maj 05, 2011, 15:52:03 »
Nie wiem dlaczego tak sądzisz.

Pewnie dlatego, że takich krzykaczy jak Bogo jest u was więcej. Ale to i tak beka o wiele mniejsza niż przy czytaniu kanonierów.com.

Zresztą jeżeli Chelsea zdobędzie mistrza, w co wątpie, bo nawet jak wygramy w niedziele to jedynie zrównamy się punktami a bramki łatwiej strzelać będzie United przez terminarz to MU powinno mieć pretensje tylko i wyłącznie do siebie, bo w pewnym momencie Chelsea była na 5 miejscu w lidze i tylko te 3 punkty nie pozwoliły im awansować na 2 miejsce.

Nikt tutaj nie wrzeszczy na sędziów i nie próbuje usprawiedliwiać przegranej przed meczem tym, że sędziował będzie Webb.
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1570 dnia: Maj 05, 2011, 16:59:29 »
Pewnie dlatego, że takich krzykaczy jak Bogo jest u was więcej. Ale to i tak beka o wiele mniejsza niż przy czytaniu kanonierów.com.

Tak krzykacz??? Ty lepiej sie nie wypowiadaj bo tylko naganiasz do sporow kibicow chelsea a potem wyzywasz od krzykaczy, wpadasz na nasz watek wytykasz bledy sedziowskie na korzysc chelsea a swoich nie widzisz.
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Lukaszeq

• Dyrektor sportowy
  • Na forum od: 07.05.2008r.
« Odpowiedź #1571 dnia: Maj 05, 2011, 17:16:03 »
Na allegro :) Tu masz allegrowicza u którego możesz kupić : REJESTRACJA lub LOGOWANIE :D
Coś tanio. 100 złotych za koszulkę na nowy sezon... Hmm.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1572 dnia: Maj 05, 2011, 17:16:35 »
Ty lepiej sie nie wypowiadaj bo tylko naganiasz do sporow kibicow chelsea a potem wyzywasz od krzykaczy

Nie moja wina, że prawda was boli i prowokuje. To ty jesteś widocznie w tej materii wybitnie słaby psychicznie, w żadnym razie ja.

a swoich nie widzisz.

Pier*olisz. Widzę, nigdy ich nie zatajałem. Tyle, że nie pochwalam londyńskiej postawy męczeńskiej i wykrzykiwania "o, Webb sędziuje, na pewno będzie faworyzował United i prze*ebiemy". Co lepsze, boisz się łysego policjanta bardziej, niż zwycięskiej serii Czerwonych na własnym stadionie.
" border="0

Offline gorzo08

• Kapitan reprezentacji
  • Na forum od: 22.04.2009r.
« Odpowiedź #1573 dnia: Maj 05, 2011, 17:28:54 »
Coś tanio. 100 złotych za koszulkę na nowy sezon... Hmm.
No nie wiem... to tylko wrzuciłem bo tam ktoś chciał ! Jak już bym miał kupować koszulkę to ze strony angielskiej...:) 
" border="0
1 miejsce w :
Typer Premiership 2010/2011

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #1574 dnia: Maj 05, 2011, 17:31:19 »
Z tego co wiem, to na Allegro ceny jakichkolwiek koszulek znanych klubów zawsze oscylowały wokół stówy, i to niezależnie od pory roku.
" border="0

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
« Odpowiedź #1575 dnia: Maj 05, 2011, 17:56:45 »
Tak, są to koszulki orginalne ale wysyłane odrazu z fabryki np. z Tajlandii i nie ma policzonej prowizji od sklepu dlatego takie tanie.

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1576 dnia: Maj 05, 2011, 18:50:31 »
Takie koszulki sobie mozna wsadzic wiecie gdzie, kupilem caly komplet z sezonu 2009/10 na allegro za 120zl i po jakims czasie napisy sie odklejaly, radze wam nie kupowac bo bedziecie zalowac, lepiej wydac 250zl i miec oryginalna a nie badziew z tajlandii.

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #1577 dnia: Maj 05, 2011, 18:53:37 »
Jak prałeś w pralce to się nie dziw, że ci napisy odpadały
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1578 dnia: Maj 05, 2011, 18:54:08 »
Nie moja wina, że prawda was boli i prowokuje. To ty jesteś widocznie w tej materii wybitnie słaby psychicznie, w żadnym razie ja.
Slaby nie jestem tylko musze tez powiedziec swoje zdanie, najpierw wytykasz palcami bledy, potem wyzywasz od krzykaczy chociarz sam nim jestes bo najwiecej pierdolisz, a potem wyzywasz od slabiakow. Lepiej idz na swoj watek i tam komentuj, tutaj ciebie nikt nie potrzebuje i czytac twoich tomikow filozoficznych.

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #1579 dnia: Maj 05, 2011, 18:55:30 »
Jak prałeś w pralce to się nie dziw, że ci napisy odpadały
Najpierw byla literka ''S", bylo widac lekkie odklejenie a potem sie zaczelo i literka po literce. To gdzie mam prac recznie ???

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #1579 dnia: Maj 05, 2011, 18:55:30 »