Autor Wątek: Chelsea FC  (Przeczytany 619028 razy)

Offline Radeqq81

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 214
  • Na forum od: 01.04.2010r.
  • Najlepszy Patchmaker/Twórca Dodatków 2012r.
    • Status GG
    • Moje mody,dodatki do PES.
  • Gram w: PES 2013
Odp: Chelsea Londyn - all o tym teamie
« Odpowiedź #2980 dnia: Maj 14, 2012, 12:23:52 »
no to by bylo ciekawe ale 100 baniek to moze byc zbyt duza kwota dla Romana, osobiscie wolalbym dac Drogbie rok wiecej i go zatrzymac nie robic jakichs chorych akcji o 1 rok, a tutaj nie szastac pieniedzmi tylko sprobowac cos wynegocjowac
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
NIE POMAGAM NA PW-OD TEGO JEST FORUM!

Offline jajo111

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 0
  • Na forum od: 19.12.2008r.
« Odpowiedź #2981 dnia: Maj 14, 2012, 12:40:53 »
100mln to raczej nie ale 40-60 myśle że powinno wystarczyć. no ale pożyjemy zobaczymy  ;D
Blue is the colour, football is the game

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • Na forum od: 14.05.2009r.
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2982 dnia: Maj 14, 2012, 22:34:07 »
Czy mogl by ktos wrzucic bramki ze spotkania z Blackburn??
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline Bambaryla

• III - ligowiec
  • Dostał Piw: 5
  • Na forum od: 05.08.2011r.
  • You'll never walk alone
« Odpowiedź #2983 dnia: Maj 14, 2012, 22:37:01 »
meczyki.pl

Tam pewno skrót będzie :)

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2984 dnia: Maj 14, 2012, 23:12:34 »
Wlasnie tam nie ma, material odrzucony przez prawa autorskie ...
Co do naśladowaniu NEDERLANDA- tak.. muszę się przyznać. To mój osobisty bóg, jest moim guru! Jak można go nie wielbić?!

Offline robi99

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 8
  • Na forum od: 12.12.2007r.
  • Gram w: ...
« Odpowiedź #2985 dnia: Maj 14, 2012, 23:31:24 »
" border="0
You'll Never Walk Alone

Offline Pikachu

• Amator
  • *
  • Na forum od: 17.03.2011r.
« Odpowiedź #2986 dnia: Maj 16, 2012, 09:52:30 »
Po co wam Hulk skoro jest Torres? W finale zapewni wam pierwszy puchar w historii i wtedy go dopiero docenicie.

Offline jajo111

• Starszy trampkarz
  • *
  • Na forum od: 19.12.2008r.
« Odpowiedź #2987 dnia: Maj 16, 2012, 10:07:11 »
Po co wam Hulk skoro jest Torres? W finale zapewni wam pierwszy puchar w historii i wtedy go dopiero docenicie.
A co ma Hulk do Torresa skoro graja na innych pozycjach. Torres to środkowy napastnik a Hulk to prawo-skrzydłowy który czasami gra na lewej stronie i rzadziej na środku  więc w ustawieniu 4-3-3 każdy z nich znajdzie miejsce dla siebie  ;)
Blue is the colour, football is the game

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2988 dnia: Maj 16, 2012, 15:08:21 »
Selekcjoner reprezentacji Anglii Roy Hodgson ogłosił 23-osobową kadrę swojego zespołu na Euro 2012. W kadrze zabrakło miejsca między innymi dla obrońcy Manchesteru United Rio Ferdinanda.

Anglicy w trakcie turnieju finałowego, zagrają w grupie D razem z Ukrainą, Szwecją i Francją.

Kadra Anglii na Euro 2012:

Bramkarze: Joe Hart (Manchester City), Rob Green (West Ham United), John Ruddy (Norwich City)

Obrońcy: Glen Johnson (Liverpool FC), Phil Jones (Manchester United), John Terry (Chelsea Londyn), Joleon Lescott (Manchester City), Gary Cahill (Chelsea Londyn), Ashley Cole (Chelsea Londyn), Leighton Baines (Everton Liverpool)

Pomocnicy: Theo Walcott (Arsenal Londyn), Stewart Downing (Liverpool FC), Alex Oxlade-Chamberlain (Arsenal Londyn), Steven Gerrard (Liverpool FC), Gareth Barry (Manchester City), Frank Lampard (Chelsea Londyn), Scott Parker (Tottenham Hotspur), Ashley Young (Manchester United), James Milner (Manchester City)

Napastnicy: Wayne Rooney (Manchester United), Danny Welbeck (Manchester United), Andy Carroll (Liverpool FC), Jermain Defoe (Tottenham Hotspur)

Lista rezerwowa:
Jack Butland (Birmingham City), Adam Johnson (Manchester City), Daniel Sturridge (Chelsea Londyn), Phil Jagielka (Everton Liverpool), Jordan Henderson (Liverpool FC)

Nie wiem co robi Jones, Downing, i Carroll, jak dla mnie powinni pojechac w ich miejsce: Sturridge, Richards, Johnson. Dziwne ze nie ma Walkera ??? Hodgson Kompromitacja !
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 15:12:44 wysłana przez Bogo_Chelsea »

Offline krolewski1902

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 1
  • Na forum od: 10.06.2009r.
  • Real Madrid Best Club XX,XXI Century
« Odpowiedź #2989 dnia: Maj 16, 2012, 15:22:56 »
Downing rzeczywiscie nie pasuje kompletnie do tej kadry, co do Carrolla nie chce nic mowic ale moze to byc dobry wybor. w Liverpoolu moze gra cienko ale w reprezentacji jak dostanie podanie od takiego Younga czy Lamparda tomoze cos strzeli. Brakuje mi Sturridga i Walkera

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #2990 dnia: Maj 16, 2012, 15:27:49 »
Dlaczego nie ma Ferdinanda?
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
  • Dostał Piw: 23
  • Na forum od: 06.02.2010r.
    • last.fm
« Odpowiedź #2991 dnia: Maj 16, 2012, 15:37:08 »
Dlaczego nie ma Ferdinanda?
Bo Hodgson jest kretynem, ale napisałem już coś o tym w temacie o Euro. Ciekawi mnie fakt, że powołał Terry'ego - jeśli chciał w ten sposób rozwiązać konflikt pomiędzy tymi dwoma graczami, to coś tu jest nie halo, bo Ferdinand nie był w żaden sposób niczemu winny.

Do twojego pytania dodałbym drugie: gdzie są Carrick i Walker?

Nie wiem co robi Jones
Tak, dosraj się do Jonesa, który w rundzie jesiennej był zdecydowanie najlepszym obrońcą w lidze, a w dodatku dobrze radził sobie w pomocy. Owszem, po kontuzji obniżył loty i na wiosnę już tak nie błyszczał, ale jego powrót do formy jest kwestią czasu. Nie sądzę, by chłop zapomniał, jak się gra. Najlepsze jest to, że proponujesz w jego miejsce Richardsa, który gra na kompletnie innej pozycji.

Carroll, Cahill, Johnson, Downing, Parker, Milner... Gorzej niż Smuda.
" border="0

Offline Mathi

• Starszy junior
  • *
  • Na forum od: 31.12.2011r.
« Odpowiedź #2992 dnia: Maj 16, 2012, 15:53:13 »
Roy Hodgson powinien zostać tam gdzie jego miejsce, przy WBA. Reprezentacja Anglii to jak na jego wiek to duża odpowiedzialność, ogólnie to federacja przesadziła z Mr. Royem. Byłem wielce przekonany, iż szkoleniowcem zostanie Harry Redknapp.
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2993 dnia: Maj 16, 2012, 16:20:28 »
Bo Hodgson jest kretynem, ale napisałem już coś o tym w temacie o Euro. Ciekawi mnie fakt, że powołał Terry'ego - jeśli chciał w ten sposób rozwiązać konflikt pomiędzy tymi dwoma graczami, to coś tu jest nie halo, bo Ferdinand nie był w żaden sposób niczemu winny.

Do twojego pytania dodałbym drugie: gdzie są Carrick i Walker?
Tak, dosraj się do Jonesa, który w rundzie jesiennej był zdecydowanie najlepszym obrońcą w lidze, a w dodatku dobrze radził sobie w pomocy. Owszem, po kontuzji obniżył loty i na wiosnę już tak nie błyszczał, ale jego powrót do formy jest kwestią czasu. Nie sądzę, by chłop zapomniał, jak się gra. Najlepsze jest to, że proponujesz w jego miejsce Richardsa, który gra na kompletnie innej pozycji.

Carroll, Cahill, Johnson, Downing, Parker, Milner... Gorzej niż Smuda.
Nie zesrajcie sie tym Ferdinandem, kompletnie bez formy, jak dla mnie dobra decyzja Roy'a. Jesli mowisz ze Carroll, CAHILL, Johnson, Downing, Parker, Milner... Gorzej niż Smuda, to powiem ci ze Cahill jest o wiele lepszy od Jonesa, Richards to jest typowy stoper, ale ze zostaje ustawiany przez Manciniego na prawej flance, to nie ma znaczenia ze nie poradzil by sobie na srodku obrony.Co do Carricka, to mogl by grac w Stoke, lub reprezentacji Szkocji, zero techniki, zwykly drewniak, co z tego ze ma dobry sezon w MU, jak to kolek, a w Kadrze potrzeba kreatywnych graczy. Teraz porownam podobnie twoim porownaniem, jesli powiadasz ze Jones byl dobry w okresie jesieni a teraz kicha, i pojechal na ojro, to dlaczego nie ma Sturridge'a ?? tez byl wysmienity w rundzie jesiennej, w tej tez strzelil pare goli, to dlaczego go nie ma ?? Przecierz Carroll to drewno jakich malo, no ale coz, Roy byl w The Reds, to musial powolac czworke graczy.
« Ostatnia zmiana: Maj 16, 2012, 16:26:10 wysłana przez Bogo_Chelsea »

Offline pawlodar_10

• Były członek Załogi
  • *
  • Dostał Piw: 50
  • Na forum od: 24.01.2009r.
    • Status GG
« Odpowiedź #2994 dnia: Maj 16, 2012, 16:44:33 »
Nie zesrajcie sie tym Ferdinandem, kompletnie bez formy, jak dla mnie dobra decyzja Roy'a.

Hahaha, to co powiedziec o panie  "przez sedziego nie podniose w gore pucharu LM" Terrym? To jest dopiero padaka w ostatnich meczach.
" border="0
Only the dead have seen the end of war.

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #2995 dnia: Maj 16, 2012, 16:46:29 »
Cytat: Bogo
Nie zesrajcie sie tym Ferdinandem, kompletnie bez formy, jak dla mnie dobra decyzja Roy'a.
Jest bez formy i dlatego wraz z Evansem stworzył świetnie rozumiejącą się parę, która miała spory wpływ na największą ilość czystych kont w sezonie - 20 (Ferdinand zagrał w 30 meczach)? Na pewno jest w lepszej dyspozycji od Terry'ego i najpewniej nie jedzie tylko i wyłącznie z jego powodu - bo nie spodobało mu się, że obraża się jego brata.

to powiem ci ze Cahill jest o wiele lepszy od Jonesa

A ja ci powiem, że pie_dolisz głupoty. Bo to już wykracza poza własną opinię.
Fani LFC twierdzą, że Downing jest o wiele lepszy od Younga. Analogia jest dosyć spora.

Co do Carricka, to mogl by grac w Stoke,
Tak jak połowa Chelsea, która straciła do obu klubów z Manchesteru tylko 35 punktów. Ciesz się, że powołano z niej kogokolwiek.

zero techniki, zwykly drewniak, co z tego ze ma dobry sezon w MU, jak to kolek, a w Kadrze potrzeba kreatywnych graczy.
Jasne, defensywny pomocnik ma być od razu kreatywny jak da Vinci i wiązać stopami sznurówki. Co z tego, że był najrówniej grającym pomocnikiem i najlepszym "enforcerem" w lidze (Yayę Tourę rozpatruję jako środkowego pomocnika)? Co z tego, że plasuje się w absolutnej czołówce najcelniej podających piłkarzy w Premier League? Ważne, że nie jest skrzyżowaniem Roya Keane'a z Cristiano Ronaldo, nie?

to dlaczego nie ma Sturridge'a ?? tez byl wysmienity w rundzie jesiennej, w tej tez strzelil pare goli, to dlaczego go nie ma ??
A to ja mówię, że to dobrze, że Sturridge nie jedzie na Euro? Prawdą jest, że również zasługujący na wyjazd do Ukrainy Darren Bent również nie dostał powołania, nie mówiąc już o Grancie Holcie. Napastnik CFC to akurat najmniejsze zmartwienie.
" border="0

Offline mrozio11

• Starszy trampkarz
  • *
  • Dostał Piw: 2
  • Na forum od: 25.01.2009r.
« Odpowiedź #2996 dnia: Maj 16, 2012, 16:49:12 »
to powiem ci ze Cahill jest o wiele lepszy od Jonesa
Jak chcesz porównywać tych dwóch zawodników jeśli z pewnością nie oglądasz meczy MU?

Offline Nederland

• Piłkarz B klasy
  • **
    • last.fm
« Odpowiedź #2997 dnia: Maj 16, 2012, 16:54:32 »
Krytykując Carricka i Ferdinanda dowiódł, że nie tyle nie ogląda meczów MU (to jest akurat zrozumiałe), ale w ogóle nie interesuje się losami tej drużyny.
" border="0

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2998 dnia: Maj 16, 2012, 17:34:55 »
Hahaha, to co powiedziec o panie  "przez sedziego nie podniose w gore pucharu LM" Terrym?
Hahaha, wlasnie ze jak wygra Chelsea, to podniesie puchar LM do gory! :D

Offline Bogo_Chelsea

• Amator
  • *
  • ONLY ONE DI MATTEO
« Odpowiedź #2999 dnia: Maj 16, 2012, 17:49:03 »
A ja ci powiem, że pie_dolisz głupoty. Bo to już wykracza poza własną opinię.
Pare dobrych meczy i juz sposcizna na Jonesa, Cahill jest bardzo solidnym obronca, wiec byc moze jest mniej popularny niz Jones, ktorego tak wychwalacie
A to ja mówię, że to dobrze, że Sturridge nie jedzie na Euro?
Nie, nie ty, tylko czego jedzie zawodnik na Euro ktory nic nie gra ?? Sturridge tak samo jak Jones nic wielkiego nie pokazali, chociarz ten pierwszy wiecej zrobil by niz drewniany Carroll.

TWOJA LIGA Pro Evolution Soccer

« Odpowiedź #2999 dnia: Maj 16, 2012, 17:49:03 »