Archiwum > Sport
Chelsea FC
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIELampard lamusem? Gdzie są moderatorzy na tym forum ???
Sory koleś, ale małe masz pojęcie o piłce.
--- Koniec cytatu ---
Są i czuwaja 24h/24h.
Że uzytkownik o nicku Pumba58 napisal ze zawodnik jest LAMUSEM, to cos w tym takiego zlego i obrazliwego? Az tak uraziolo to Twoja dume? LAMUS potocznie zwany słabiak... Wiec nie wiem do czego sie to tyczylo cyt. "GDZIE SĄ MODERATORZY NA TYM FORUM???"
Kazdy moze wyrazic swoja opinie... Ale oczywiscie bez przesady... A ja tutaj jakiej kolwiek przesady nie zauwazylem. Adio.
Fabii:
tak jak napisał Matip moderatorzy czuwają ! gdyby to było obraźliwe pewnie by jeden z nas zwrócił na to uwage.
pzdr.
mrozio11:
Oj panowie przemawia przez was zazdrość ;D Akurat Frank to jeden z najlepiej strzelających karne piłkarzy na świecie. Myli się prawie nigdy, niestety każdemu może się zdarzyć nawet jemu
REJESTRACJA lub LOGOWANIE a Lampard jest zwykłym lamusem, lapsem !! wyszly mu dwa sezony a w lidze jest duzo lepszych od niego, ze o Gerrardzie i Cescu nie wspomne !
--- Koniec cytatu ---
Uwierz mi że Lampard wcale nie jest taki słaby jak ci się wydaje. Z Gerrardem są na równi jeśli chodzi o grę
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPóki co musi grać na obronie a Gibson strzela ostatnimi czasy ładne petardy których Lampard może pozazdrościć bo Gerrard też potrafi pizgnąć.
--- Koniec cytatu ---
Lampard też potrafi nieźle pier.... wystarczy żebyś zobaczył go w akcji a zmieniłbyś na jego temat zdanie
Chyba że jesteś tak zapatrzony w swój ulubiony klub że uważasz wszystkich innych piłkarzy za ''lamusów''
inFamous:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEChyba że jesteś tak zapatrzony w swój ulubiony klub że uważasz wszystkich innych piłkarzy za ''lamusów''
--- Koniec cytatu ---
Czy ja nazwałem kogoś "lamusem" ? nie wydaje mi się to po pierwsze. Po drugie oglądam wszystkie mecze jakie lecą na Canal+ i po prostu Lampard mi nie imponuje niczym w tym sezonie. Zgadza się ,że jest dobrym środkowym ale czy zrobił coś specjalnego w tym sezonie? Chyba nie. Ale sezon się jeszcze nie skończył.
mrozio11:
Sorka to nie mialo być do ciebie ;D
I w sumie muszę zgodzić się z tobą Lampard w tym sezonie nie imponuje formą ale patrząć na niego z persektywy paru ostatnich lat można spokojnie wysunąć twierdzenie że Lampard jeszcze nie jednego zaskoczy ;D
Nawigacja
[#] Następna strona