Archiwum > Sport
Chelsea FC
GułA:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEHm czy Fletcher najlepszym środkowym w MU obecnie - nie wiem.Póki co musi grać na obronie a Gibson strzela ostatnimi czasy ładne petardy których Lampard może pozazdrościć bo Gerrard też potrafi pizgnąć. Ale myślę ,że Anderson prezentuje się teraz lepiej niż np. Lampard. "stup" - ?? jest takie słowo?:) W podpisie masz ,że niby piszesz poprawnie po Polsku ale chyba raczej nie :(
--- Koniec cytatu ---
Widocznie nie wiesz jak potrafi piznąć Lampard...A "stup" to poprostu z powodu szybkiego pisania, nie zwróciłem uwagi i tyle. Zdarzyć się może, nieprawdaż?
Bogo_Chelsea:
Fletcher i anderson to zadni zawodnicy tylko sa znani bo graja w MU taki klub jak united z dobra historia klubu powinienen miec dobrych graczy a nie graja tam irlandczyki i szkoci, tacy zawodnicy w chelsea by sie nawet ni zalapali do 11 ale SAF ma taka polityke ze sciaga z wysp smieszne nazwiska do MU i chala w klubie
Matip125':
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWy idioci jak by Lampard byl lamusem to nawet nie byl by w reprezentacji narodowej, on jest waznym zawodnikiem dla reprezentacji a Cesc narazie moze Lampardowi i Gerrardowi buty czyscic bo to sius i niech MU nie bedzie taki cwany bo nie ma srodka pola bo ten fletcher smieszny, anderson i scholes ktory gra w pilke reczna i lubi zbieac duzo kartek czerwonych jak Roy Keane kiedys
Fletcher i anderson to zadni zawodnicy tylko sa znani bo graja w MU taki klub jak united z dobra historia klubu powinienen miec dobrych graczy a nie graja tam irlandczyki i szkoci, tacy zawodnicy w chelsea by sie nawet ni zalapali do 11 ale SAF ma taka polityke ze sciaga z wysp smieszne nazwiska do MU i chala w klubie
--- Koniec cytatu ---
Ogarnij swoje emocje. I nie spamuj.
Dzemer(us):
REJESTRACJA lub LOGOWANIEFletcher i anderson to zadni zawodnicy tylko sa znani bo graja w MU taki klub jak united z dobra historia klubu powinienen miec dobrych graczy a nie graja tam irlandczyki i szkoci, tacy zawodnicy w chelsea by sie nawet ni zalapali do 11 ale SAF ma taka polityke ze sciaga z wysp smieszne nazwiska do MU i chala w klubie
--- Koniec cytatu ---
Kiedy czytam komentarz kogoś takiego jak ty jest mi wstyd. Wstyd jako kibicowi Chelsea i chyba każdemu kto na prawdę kocha sport jakim jest piłka nozna. Ja osobiście kibicuję chelsea o d 15 lat. I powiem Ci tylko tyle. Można nie lubic Manchesteru, można nie lubić Fergusona (obie te opcje mnie dotyczą) jednak trzeba docenić to co ten człowiek i ten klub osiąga i osiągał. Co do tych Fletcherów i Andersonów, (z których za tym pierwszym szczególnie nie przepadam) mam do powiedzenia tylko tyle: oni są zespołem tworzonym własnie przez Fergusona. Pewnie sam po cichu liczyłeś na to, że po odejści Ronaldo Man Utd zniknie. Jak widać to był błąd również w moim mysleniu. Bo po prostu Ferguson przy całej antypatii którą go darzę jest wybitnym trenerem. Kocham ten sport kocham emcoje które towarzyszą mi kiedy oglądam mecze chelsea... a szczególnie te z manchesterm utd. I oby tych pojedynków było jak najwięcej i oby dostarczały nam ( w domyśle prawdziwym kibicom obu ekip) jak najwięcej emocji. Pozdrawiam wszystkich fanów CHELSEA, MAN UTD I INNYCH ZESPOŁÓW PREMIERLEAGUE.
inFamous:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Kiedy czytam komentarz kogoś takiego jak ty jest mi wstyd. Wstyd jako kibicowi Chelsea i chyba każdemu kto na prawdę kocha sport jakim jest piłka nozna. Ja osobiście kibicuję chelsea o d 15 lat. I powiem Ci tylko tyle. Można nie lubic Manchesteru, można nie lubić Fergusona (obie te opcje mnie dotyczą) jednak trzeba docenić to co ten człowiek i ten klub osiąga i osiągał. Co do tych Fletcherów i Andersonów, (z których za tym pierwszym szczególnie nie przepadam) mam do powiedzenia tylko tyle: oni są zespołem tworzonym własnie przez Fergusona. Pewnie sam po cichu liczyłeś na to, że po odejści Ronaldo Man Utd zniknie. Jak widać to był błąd również w moim mysleniu. Bo po prostu Ferguson przy całej antypatii którą go darzę jest wybitnym trenerem. Kocham ten sport kocham emcoje które towarzyszą mi kiedy oglądam mecze chelsea... a szczególnie te z manchesterm utd. I oby tych pojedynków było jak najwięcej i oby dostarczały nam ( w domyśle prawdziwym kibicom obu ekip) jak najwięcej emocji. Pozdrawiam wszystkich fanów CHELSEA, MAN UTD I INNYCH ZESPOŁÓW PREMIERLEAGUE.
--- Koniec cytatu ---
Nareszcie ktoś coś mądrego napisał ;) Popieram
Nawigacja
[#] Następna strona