0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Możesz w panelu sterowania nvidia indywidualnie wybrac ustawienia dla kazdej gry: Włącz panel sterowania, potem ustawienia 3d, obok zakladki ustawienia globalne wybierz zakładke ustawienia programu i tam z listy wybierz swoja gre np.pes 2009 i wybierz ustawienia dla tej gry. Te ustawienia beda dzialaly tylko do danej gry,ktora wybrałes a ustawienia globalne nadal beda w pozostałych grach Ps.Jeśli na liscie nie ma twojej gry to możesz kliknać "dodaj" i znalezc plik (.exe) danej gry np. pes2009.exe z folderu z gra i wtedy przestawic ustawienia tej gry według własnych upodobań pzdr!
jabolleba pomożesz mi ja wziołem wszystko zrobiłem wybrałem PES2010 DEMO.exe i co dalejpróbowałem tam coś zrobić lecz nic nie daje na średnich detalach jak wczesniej czyli są straszne lagi czy da sie zrobić że będe mógł grać na średnich detalach lub na High moja karta to NVidia GEForce 6150SE
Wątpie żeby poszło ale można spróbować : filtrowanie anizotropowe ustaw na "wyłącz", filrowanie tekstur-jakosc ustaw na "wysoka wydajnosc", synchronizacja pionowa na "wyłącz", ujemna kompresja poziomu szczegółów na "zezwól", Wygładzanie krawędzi-przezroczystosc ustaw na "próbkowanie wielokrotne", wygładzanie krawedzi-tryb na "wyłącz", wygładzanie krawedzi-ustawienia na "wyłącz", wymuś mipmapy ustaw na "dwuliniowy". Przy takiej konfiguracji wydajność powinna (musi ) wzrosnąć ale kosztem jakości oczywiscie lecz nie wiem czy w twoim przypadku to coś da ale spróbuj a może...