A przygotowanie szybkościowe, kondycyjne etc. A odpowiedni dobór piłkarzy? Tu Leo miał problemy i Majewski też ma, chociaż pozbył się piłkarzy bez formy/klubu (Krzynówek, Smolarek), ale znów powołał Polczaka, Dudka. Nie można całej winy zwalić na zawodników. Gdyby w piłce nie był potrzebny trener to by go nie było. Po MŚ w Niemczech praktycznie cała wina spadła na Janasa. A zagranicznego trenera nie wolno obwiniać? To w takim razie awans na ME to wyłącznie zasługa Beenhakkera, tak?
Jestem przeciwny temu, żeby Majewski trenował, bo to zwyczajnie słaby trener, bez osiągnięć. Trzeba po prostu rozejrzeć się nad jakimś profesjonalistą pełną gębą, bo dawno nie mieliśmy dobrego trenera. Co do Beenhakkera nigdy nie byłem jego fanem, nie krzyczałem Leeeeeeooooo, od początku mnie irytował. Swoimi wypowiedziami, powołaniami, a pod koniec jego pracy w Polsce pracą w Feeyenordzie. Na pewno nie będę go bronił
Mecz z tymi pierwszymi moze byc o awans do MŚ a graja argentynczycy na wyjezdzie.. Tak jest jak za trenowanie bierze sie narkoman
- o Argentynie
Majewski nadal nowej jakosci tej druzynie... Tak nudno to dawno nie bylo. Slowenia byla dwa razy lepsza stad wynik, ale czesi dzisiaj to masakra a polacy i tak nic zdzialac nie moga...
- o Polsce
Jest jeden plus tego.. Wieksza szansa na to ze Majewskiego wypie&ola
- o Polsce
Piszesz, że nie należy obwiniać trenerów za porażki