Marto_MU jak platforma niema znaczenia to w takim razie powinniśmy recenzować 3 gry bo pes na konsole i PC jest taki sam a Fifa na konsole i PC to zupełnie inna gra. A tak apropo to dziwna ta twoja wypowiedż ale każdy ma swoje zdanie
Oj Kolego widać że nie miałeś przyjemności zagrać w FIFE 10 na x360, ps3 a szkoda
nie widziałeś, nie grałeś a się wypowiadasz hehehe.
A Jeżeli chodzi o PESA, fajnie, sporo zmienili, naprawde bardzo fajnie będzie się grało, napewno jeszcze lepiej niż 9tce to najważniejsze
widać zmiane graficzną i z tego co grałem w demko różni się widocznie gameplayem od 9. Nie ma się czego dziwić z FIFĄ na PC.. PES zawsze będzie z nimi wygrywać, ponieważ ta next gen na konsole naprawde jest świetna, i mówi to fan PESA żeby nie było hehe... im się nie opłaca robić kopii wersji konsolowej na PC ponieważ gra miałaby naprawde cholerne wymagania i znająć życie, nie wszyscy mają smoki w domu
chodzi mi o mocne kompy hehe.
Co jak co w PESA szybko może się nauczyć osoba która nie miała do czynienia z PESEM, dlatego uważam że PES to jest odpowiednia gra do grania ze znajomymi
. Jednym się cały czas martwię, jestem ciekaw jaki będzie tryb ONLINE, mówili że będzie na zasadach PESA6stki, zobaczymy, pożyjemy..bo jestem bardzo ciekaw czy ich obietnica jest prawdą lub blefem
.