Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

(1/33) > >>

dj.boczek:
jak wam sie gra na Top Palyer?  Czy wiecie jak w full wersji bedzie wygladal poziom Super Star?

ja na przykład przewaznie na top player albo remisowalem albo wygrywalem jedna bramka, a od 3 dni to same zwyciestwa po 4:1 4:2 5:1 6:2

szpilek666:
Jak gram na Top Player po 5 min to po 1:0, 1:1...a jak 10 minut to 3:1, 2:2, albo dostaję z 3 do plecaka, a więc bramki padają ;P A co do Super Star, to na wejściu go ustawię, żeby mieć coś od gry, choć moim zdaniem bramkarze będą "wyciągać" dużo, dużo więcej piłek. Poziom zdecydowanie przydatny ;)

mariusz123211:
Chcecie przetestować poziom SuperStar: REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Ja uważam że poziomy lekko się poprawiły co do poprzednich wersji, ale nadal są kiepskie dla ludzi grających dobrze w pesa, bo dla początkujących to na pewno dobrze zbudowane poziomy od begginer do top playera. Ja nie chwaląc się zbytnio (Gram TYLKO na TopPlayer) w meczu 10-15 minut nastrzelam rywalom z 8 bramek (zdarza sie pow. 10)(przy max 3 straconych), zdarzają się remisy i porażki (rzadko)-ale to wynika tylko z tego że bardzo dużo gram w pesa. Zazwyczaj gram drużyną przeciętną przeciwko najlepszej. Chociaż muszę przyznać że najlepiej gra się przeciwko kolegom :). W pesie 2009 wygrywałem po 15:3 (15min). W 2010 już max 7:0, więc widać że poziomy są już bardziej dopracowane i trudniej strzelić bramkę.

Ukassiu:
na top player wygrywasz po 8 : 0... wątpię w to jak będe miał oryginała to zagramy ok? to się okaże czy mówisz prawde że taki dobry jesteś.

czerwono-czarny:
Ja gram  na top player w demo Pes 2010 czas 5 min i najwyższy mój wynik to 5:0 Mecz Liverpool(ja) vs Barcelona ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

Idź do wersji pełnej