Dział Ogólny > PES 2010

Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja

<< < (22/33) > >>

Dydek:
A w grze nie ma jakiejs funkcji ktora odblokowuje ten poziom? Czy mozna to zrobic tylko za pomocą nadpisania pliku?

Wszech:
Dzięki za pomoc:)

slavio19:
ja od poczatku gram na toplayerze i mi jakos idzie czasmi wygram z barca a czasmia przegram w master ligue gram athletico madryt i jakos idzie

Sandlers:
Witam..wrzuciłem ten plik i gdy chcę ustawić poziom trudności wywala mnie z gry ;/
Mógł by mi ktoś pomóc..ewentualnie wrzucić oryginalny plik na neta ..? Był bym wdzięczny ;/
Nawet gdy chce zagrac mecza wywala do win..nie ściągajcie tego ;/
Pomocy :(
----------------
Dobra już se poradziłem ..usunołem folder KONAMI z Moich Dokumentów..ale dużo było przy tym wkurw*****
Pozrdo...

lux:
Jeżeli chodzi o poziomy trudności w nowym PESie, to powiem tak. W PESie 09 grałem na poziomie Regular i szło mi dość dobrze, ale bez specjalnego szału. W nowej odsłonie chciałem zagrać na poziomie Regular i okazało się za łatwo ( grając VVV Venlo odnosiłem zwycięstwa różnicą kilku bramek, często do zera w meczach z dobrymi zespołami). Myślałem, że nowa część będzie pod tym względem trudniejsza. Teraz przerzuciłem się na poziom Professional i na razie jest idealnie.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej