Dział Ogólny > PES 2010
Poziomy trudności w pes2010 - dyskusja
jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEto macie lewych sedziów :P , gdzies ostatnio pisałem ze sedziowie lipa a jak przypatrzalem sie na powtórce to jak wchodza z boku to najpier dotykaja pilki a potem ciebie i sie przewalasz wiec to nie faul ;) mnie tam jak skosi przed 16 to mam normalnie rzut wolny :P ... ale jesli gracie na poziomie tym najsłabszym do regulara to mozliwe ze sedziowie pajacują ja ostatnio grywam tylko na top player i sedziuja bardzo dobrzee ;;)
--- Koniec cytatu ---
ja gram na Proffesional i nie widzą fauli (co chwila mnie ktoś kosi, a niemożliwe żeby każdy wślizg był czysty :D)
berciiiiik:
ja gram na Top Playerze, i nie raz myślałem że mnie skosił, ale w powtórce widać było że trafił w piłke a potem powala piłkarza na ziemię. co do wolnych, to zależy od meczu, sędziego i przeciwnika ;) raz same faule a raz wogóle nie ma.
bartkovsky:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja gram na Proffesional i nie widzą fauli (co chwila mnie ktoś kosi, a niemożliwe żeby każdy wślizg był czysty :D)
--- Koniec cytatu ---
to pograj na top player :P to zobaczysz jak czysto wchodza ;) najpierw w piłke w potem w Ciebie :P
jedynie to tylko psiukam na bramkarzy i na 1 zawodnika REALU MADRYT :D a mianowicie na RAUL-a ;) ja nie wiem to jakas deska w tej grze łamga i nic wiecej ;) sprint w jego wykonaniu jest jak trucht c.ronalndo a moglbym troszke szybciej biegnac w koncu jest na ataku standardowo ustawiony co ja zmieniłem bo mnie to drazni :P.
jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
to pograj na top player :P to zobaczysz jak czysto wchodza ;) najpierw w piłke w potem w Ciebie :P
jedynie to tylko psiukam na bramkarzy i na 1 zawodnika REALU MADRYT :D a mianowicie na RAUL-a ;) ja nie wiem to jakas deska w tej grze łamga i nic wiecej ;) sprint w jego wykonaniu jest jak trucht c.ronalndo a moglbym troszke szybciej biegnac w koncu jest na ataku standardowo ustawiony co ja zmieniłem bo mnie to drazni :P.
--- Koniec cytatu ---
narazie nie gram na top player, bo mi się strzałki na padzie zepsuły i muszę biegać analogiem :D lubię grać na analogu, nawet bardzo, ale w PESIE jakoś wolę na "szczałkach" ;D
Galacticos:
Ja gram raz na top player a raz na profesional ale to zależy z kim gram bo nie powiem że top player z nowego pesa jest nawet wymagającym(czasem przeciwnikiem np jak grasz z barcą i chcesz messiego dogonić)masakra:)Przed wyjściem nowego pesa "modliłem" się abym mógł w nowej odsłonie dogonić Eto , a ja teraz czasem Villi nie mogę dognać:)O i wrócę do tego sędziowania to też sprawdzam powtórki i nie powiem że czasem ja się pomylę myśląc że dostałem właśnie kose a nawet wolnego nie ma ale czasami gra sędziów to jest masakra i nikt mi nie powie że tak nie jest. :)
Nawigacja
[#] Następna strona