Moje spostrzeżenia w sieci da się grać w miarę normalnie rano gdy serwery są nie obciążone oczywiście,tylko z goścmi co mają taki sam procek co ja czyli AMD, czym więcej grających to można zapomnieć o grze
((,czytałem iż już pracują nad problemem procesorów,ale wątpię iż wszystko wyeliminują ( błędy w grze w sieci ).
A co do zwolnień podczas gry to są ukryte lagi,tak jak było 09, oczywiści zdarza się też iż gram z AMD i wywala nas ,lub są zwolnienia gry,zaznaczam iż kompa przeinstalowałem,procesor odciążyłem,połączenie sieciowe mam 4 gb ,tak więc nie powinno być problemów,ale są !!!!!!!!
Zapraszam na stronkę
REJESTRACJA lub
LOGOWANIE sami się przekonacie jak Konami zadbało o nas klientów Polaków ( nie ma odpowiednika polskiej strony ) są np Tajwańska,Singapurska..........tak więc Pes 10 to ostatni mój orginał z tej serii.
Przechodzę na jakąś platformę,i kończę z żalem przygodę z Pes ,przechodząc do konkurencji,a tam jak sami wiecie nie ma takich problemów z siecią,oczywiści zaznaczam iż Pes był najlepszym symulatorem piłki oczywiście na Pc............................
Jeśli ktoś z Amd ma ochotę spróbować zagrać zapraszam może się uda .......... (mój Skype - gacek300 )