Dział Ogólny > PES 2010

Problem z grą- zacina się.

<< < (7/13) > >>

cube:
ja zrobiłem tak:
-odinstalowałem pesa 2010
-wywaliłem WSZYTKIE pozostałości
-wyczyściłem rejestr i system cccleanerem
-odinstalowałem stery od grafy
-zainstalowałem nowe
-zainstalowałem pesa
teraz jest już chyba dobrze, ale są takie drobne lagi w niektórych momentach(nie samej rozgrywce) ale wydaje mi się, że to po prostu tak jest, nie wiem czy w pes 2008 tak nie było, coś mi się kojarzy... znaczy ja to widzę, a niektórzy mogą powiedzieć, że jest idealnie....ja jestem wybredny,,,, bo żeby pes chodził jakoś "gorzej" od Resident Evil 5.... jeszcze zobaczę po zmianie systemu....

simon999:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMiałem całkiem niedawno podobny problem . Pes powinien śmigać na full detalach ,a zacinało na średnich . Problem tkwił w systemie. Mianowicie system oraz wszystkie gry widziały jeden rdzeń procesora , zamiast dwóch . Po przeinstalowaniu systemu śmiga do dziś , sprawdź czy w specifications wszystko jest jak być powinno ;)

--- Koniec cytatu ---
Mam jednojajowca A64 @ 2,6Mhz i nic sie nie tnie na full detalach (ba, nawet zalecane sa 2GB ramu a ja mam tylko 1GB)

Zaq:
System systemem ale po prostu trzeba posprzątać i przygotować obiad przed jego zjedzeniem, czyli co mam na myśli.

Wyczyścić kompa, rejestr fragmentacja itp. Posuwać zbędne pliki, gry, programy(w razie małej przestrzeni na dysku). Usuń i wgraj jeszcze raz sterowniki od grafiki, powinno pomóc.

Jakby coś to pisz, aha ewentualnie wymien biblioteki DirectX na najnowsze

Pozdro

ftomekk:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEu mnie w miare chodzi, duzo lepiej niz z tymi zacinkami.

zrobilem  to:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE

--- Koniec cytatu ---

+++++++++++

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPrawy zasobnik ikona nvidii 2 razy klik w panelu nvidii klikasz na zarządzanie ustawieniami 3D puzniej na zakładke ustawienia programu klikasz dodaj wyszukujesz ikony pes 2010.exe tam gdzie masz zainstalowanego pesa dajesz otwórz pózniej maxymalną liczbe renderowanych klatek zmniejszasz do 2

--- Koniec cytatu ---

I w końcu chodzi superpłynnie na HIGH.

Juz myślałem ,że nic mi nie pomoże :D

mcmattt25:
a mi to nic nie pomoglo kompletnie :/ nawet jak ustawie na 0 to i tak przycina :/ znacie moze jakies inne metody jeszcze ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej