Dział Ogólny > PES 2010
Problem z grą- zacina się.
chomik:
U mnie również powyższe sposoby nie działają . Wprawdzie zmniejszają zacięcia ale tylko trochę. Posiadam Win7 , a mój komp - Athlon XP 2500+ , GeForce 7300 GT 128 Mb, 1024 Mb Ram. Zna ktoś może jeszcze jakiś sposób ? Pozdrawiam
Gadom:
Ja wam powiem ze przeinstalowałem gre z win 7 na XP i miodzio moze tez to ze inne stery grafiki mam na 7 ze wzgledu na gre Risen a inne mam na XP.Ale teraz zero scinek miodzio poprostu wiec zgodze sie chyba z tym ze od systemu tez zalezy
Arek1974:
Witam. Ja nie mam problemu w samej grze, ale już kilka razy gra mi się zwiesiła - raz jak chciałem wejśc w negocjacje w ML (wczytało się tło ekranu, a potem zawisł), drugi raz jak zostawiłem grę na ekranie "powitalnym" po uruchomieniu PES - a. Nie wiem, co może być powodem, bo gra poza tymi zwiechami nie ma żadnych niepokojących objawów.
wik1992:
Może mi pomorzecie ??? ??? ???
Gra mi potrafi nieźle przyciąć,ale najgorsze jest to,że tak samo tnie na najwyższych jak i na najniższych :-\ :-\ :-\ Mam Karte Radeona,może pomoże to 3d coś tam jak u kolegów wyżej,ale nie moge tego znaleść :-\ :-\ :-\
lukasz_vlk:
Jak macie za przeproszeniem burdel w systemie to się nie dziwię. Ja mam laptopa Celeron 1,73GHz, 512MB RAM, zintegrowana grafika Intel 943GML 128MB i na najmniejszych detalach śmiga, aż miło się gra. Więc proponuję zrobić porządek w systemie począwszy od rejestru a na dysku kończąc.
Programy, które mogę polecić to: Registry Victor, Final Unninstaler, Ashampoo WinOptimizer, Uniblue SpeedUpMyPC 2009, Power Suite.
Nawigacja
[#] Następna strona