Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
Gilmur:
Czy Was też komp w ogóle nie fauluje na Profesional ? Jakiś Fre kick sie trafi z 20 m raz na 20 meczy :-\
szmaichel:
U mnie tez bardzo rzadko sie zdarzaja wolne badz faule chyba ze ja spowoduje:-) Ale serio to gameplay widocznie tak ma i sie tego nie zmieni duzo walki jest bark w bark niz wslizgow wiec tez nie ma co spodziewac sie fauli jak w FIFIE przy polu karnym.
crespo:
Witam. Mam problem z efektami dźwiękowymi(Gwizdek sędziego, dźwięk kopanej piłki, uderzenia w słupek itd) w PES, niestety nie mam tych dźwięków:P Głośność tych efektów niby na max, ale nadal nie działa. Wiecie gdzie leży problem i jak go rozwiązać?
Gilmur:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie tez bardzo rzadko sie zdarzaja wolne badz faule chyba ze ja spowoduje:-) Ale serio to gameplay widocznie tak ma i sie tego nie zmieni duzo walki jest bark w bark niz wslizgow wiec tez nie ma co spodziewac sie fauli jak w FIFIE przy polu karnym.
--- Koniec cytatu ---
To co w tym pesie w ogóle nie bedzie fauli ? To co to za gra jak cie komp ciągle ffauluje a ty nic z tym nie możesz zrobić.
Moze jest też włączone jakies przymrużenie oka sędziego ?
Mevan:
mógłby mi ktoś powiedzieć jak zagrac w pesie 2010 na PC Lige Europejska!?
Nawigacja
[#] Następna strona