Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
Lewy23:
a ja mam takie głupie pytanie.
PES2009 na High co prawda chodził mi ale miałem niebieską murawę,toteż grałem na medium.A na demo ustawiłem se na medium i się modlę żeby poszło.I fajnie bo poszło,nic się nie tnie,teraz jednak wziąłem tak se jakoś High i chodzi jeszcze lepiej niż na medium. ;D
o co w tym kaman?
Czy jeżeli będę miał pełną wersję pesa to będą jakieś wyższe wymagania i na high będzie się ciąc albo coś?
brovarenko:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo co w tym pesie w ogóle nie bedzie fauli ? To co to za gra jak cie komp ciągle ffauluje a ty nic z tym nie możesz zrobić.
Moze jest też włączone jakies przymrużenie oka sędziego ?
--- Koniec cytatu ---
tez sie juz zastanawialem czy moze jest jakas opcja wyboru czy sedzia ma byc łagodny czy ostry. Wkurzajace sa perfekcyjne wslizgi komputera a do tego czesto sie zdarza, ze nawet jak w pilke nie trafi tylko w nogi to faulu nie ma ;/ prawie w kazdym meczu zdarza sie jakis taki babol. raz juz sie cieszyłem że karny, bo mi od tyłu w nogi w jechał, piłka została w miejscu a tu cisza :D no a na replayu oczywiscie sie tylko utwierdziłem, że faul ewidentny..
szmaichel:
Poczekajmy na patche jakies bo jak wiadomo producenci gier nigdy nie moga dopracowac gry tak zeby usterek nie bylo lecz wydaja czesto prawie wersje beta zeby tylko w terminie wydac produkt.Faule zdarzaja sie rzadko u mnie np. to uwierzcie ze na professional poziomie to ze cztery komputera na mecz i to takie w srodku boiska przy polu karnym komputer jest jakby malo zdecydowany na wejscia.Jedyna sluszna opcja to grac z zywym przeciwnikiem:-) ale wiadomo nie kazdy moze sobie na to pozwolic.
Gilmur:
LewyWisła15 demo ma zawsze o wiele mniejsze wymagania.
szpilek666:
Trzeba poszukać sterowników dobrych, bo inaczej ch*j wielki i bąbelki ;P
Nawigacja
[#] Następna strona