Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
Walek699:
Witam.
Mógłby ktoś wrzucić jakieś z angielszczenie czy coś ? Bo mam po rosyjsku i nic nie rozmumiem ;/ bardzo prosze :)
inzaghi:
U mnie jest taki sam błąd jak w demie, chciałem zainstalować grę dopiero po kupnie nowego systemu, ale zdecydowałem że jednak z tym poczekam:
Otóż nie da się zmienić rodzielczości ani zedytować pilku settings.exe, po prostu jak zmieniam rozdzielczość, lub cokolwiek innego i klikam OK, to nie ma żadnych zmian, po prostu się nie zapisują.
Ktoś pomoże?
Jungalski:
Mam problem z wczytaniem własnej twarzy :| !!!
Robie tak:
Face - Scan - Create New - Import Data i po potwierdzeniu wyskakuje mi komunikat, że zdjęcie nie może przekraczać 2 mb itp itd.. Robie Close i ... nic. Mam cały czas tylko tapete i na dole przyciski LB RB Rotate, a na obrazie nic nie ma, tylko muzyka w tle.
Jak mam niby wczytać TWARZ?
Dodam, że twarz mam już zrobioną i używałem jej w pes 2009.
POMÓŻCIE :(
Z góry dzięki
Vego:
Ja juz z 8 crackow sprawdziłem i zaden nie dziala japie***le ;// nie wiem co z tym PES'em zrobili że się nie da grać a jak udało mi się odpalic to pozniej oczywiscie bledy nie ma ktos jakiegos cracka co zajmuje ponad 18mb ??
inzaghi:
Naprawdę bardzo proszę o rozwiązanie mojego problemu, bez tego gra jest gorsza niż mogłaby być
P.S. Nie działa intro, jest czarny ekran zamisat niego.
Nawigacja
[#] Następna strona