Dział Ogólny > PES 2010
PES 2010 - problemy, błędy, pytania
Vego:
To jest wina albo wersji PESA jednej z wielu torrenty i inne zrodla a takze crack takze sam nie wiem juz
Arek1974:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEemano. wie ktoś jak przeprowadzać transfery w ML ???
--- Koniec cytatu ---
Z tego co zdążyłem się zorientować, to szukasz zawodnika, którego chcesz kupić, potem w okienku transferowym uruchamiasz negocjacje. Sam proces negocjacji toczy się sam, tzn. nie ustalasz ani ceny, ani okresu zatrudnienia. Robi to za Ciebie Twój klub. Sprawdzasz w okienku bodajże ongine negotiation (czy coś takiego) jaki jest stan negocjacji. Jeśli przy zawodniku, którego chcesz kupić masz takie 2 strzałki to akceptujesz transfers albo anulujesz. To tak w skrócie, bo sam musiałem się trochę nagłówkować, jak to się toczy. Swoich zawodmoków możesz wystawiać na sprzedaż lub na wypożyczenie (to coś z loan w treści).
$RMF$:
Jak ktoś ma windows 7 to jak ma ustawionego PES-a???(jaka zgodność, itd) bo mnie wywala za każdym razem z komunikatem program przestał działać. Mam orginała ale już próbóje nawet crakować gre ale i tak ni ch**a wywala po paru sekundach gry. :(
witek8905:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEA p'ropo online:
Gram on-line od niedawna , możecie mi wyjaśnić jak dostać się do jakiegoś pokoju graczy , a najlepiej polskich graczy?
Jak na razie potrafię tylko grać 1 vs 1
Czy komuś udało się rozegrać mecz towarzyski 2 vs 2 ?
Czekam na odp. Pzdr!!!
--- Koniec cytatu ---
Ja zagrałem 2 na 2 , grało się całkiem fajnie :)
Mikel6666:
To powie mi ktos czego nie moge grac online? i czego nie mogę zainstalowac patcha?
Za pomoc bd bardzo wdzieczny!!
Nawigacja
[#] Następna strona