Dział Ogólny > PES 2010

PES 2010 - problemy, błędy, pytania

<< < (18/189) > >>

inzaghi:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEU mnie jest taki sam błąd jak w demie, chciałem zainstalować grę dopiero po kupnie nowego systemu, ale zdecydowałem że jednak z tym poczekam:

Otóż nie da się zmienić rodzielczości ani zedytować pilku settings.exe, po prostu jak zmieniam rozdzielczość, lub cokolwiek innego i klikam OK, to nie ma żadnych zmian, po prostu się nie zapisują.

Ktoś pomoże?

--- Koniec cytatu ---

Ponawiam

canis:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak ktoś ma windows 7 to jak ma ustawionego PES-a???(jaka zgodność, itd) bo mnie wywala za każdym razem z komunikatem program przestał działać. Mam orginała ale już próbóje nawet crakować gre ale i tak ni ch**a wywala po paru sekundach gry. :(

--- Koniec cytatu ---
Ja mam win7 i wszystko dziala.
Nie mam ustawionej zgodności, wszystkie ustawienia domyślne (tylko wylączone UAC ale nie wiem czy to może mieć wpływ).
Może sciągnij najnowsze sterowniki?

Btw. jaka konfiguracja kompa?

Mario1313:
Ponawiam pytanie Vego u mnie też się laduje i nic a na kompie brata wszystko dziala ;/

frogas12:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE pomozcie

kubera(RTS):
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo powie mi ktos czego nie moge grac online? i czego nie mogę zainstalowac patcha?
Za pomoc bd bardzo wdzieczny!!

--- Koniec cytatu ---

nie mozesz grac online bo nie masz patcha ! Czy patch poprostu Ci sie zacina przed kliknieciem (bądź po) naszego odpowiednika "Dalej"?? Jeżeli tak to poczekaj z 5min czasem nawet dłużej i wkoncu patch ruszy.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPonawiam pytanie Vego u mnie też się laduje i nic a na kompie brata wszystko dziala ;/

--- Koniec cytatu ---
reinstal gierki, reinstal sterowników, directów - polecam starsze wersje

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej