Dział Ogólny > PES 2010

PES 2010 - problemy, błędy, pytania

<< < (19/189) > >>

kawon90:
Siema jestem nowy i mam pytanie dotyczace Ustawien Klawiatury;) jak ustawic dobrze klawiature tak aby miec wszystkie funkjce odbior pilki itp bo ustawilem sobie co nie co ale nie mam naprzyklad odbioru pilki i zle mi sie gra a wslizgami za bardzo nie potrafie odbierac pilek i jest ciezko prosilbym o jakiegos screena z ustawieniami jakby ktos byl tak mily :) dzieki i pozdroo

Vego:
ja zawsze ustawiam począwszy od W potem D , S i A a reszte bez zmian i mam jak w fifie itd ;p

P.S Wiadomosc do wszystkich co mieli taki sam problem jak ja a mianowicie ładowało i wywalalo na pulpit!!

Ktos juz załozył temat i byla mowa o kodekach dziwne troche ale prawdziwe :D Usuncie swoje stare wersje najlepiej zainstaluje K-Lite Codec Pack byc moze nasz PC nie czytal poczatkowego intra i to bylo przyczyna bledu na Medium i High. Tez sie zdziwilem i to nie malo co ale udalo mi sie i teraz smiga jak nalezy. Takze te cracki o ktore mnie prosiliscie nie sa tak juz potrzebne wystarczy 1 a nie kombinowanie, kopiowanie, reinstalowanie i inne cuda. Jak cos to PW. Pozdrawiam

popr@w[A]:
A ja mam chyba najgłupsze pytanie jakie dotąd padło a mianowicie jak włączyć kursor bramkarza? Możliwe, że to pytanie już było więc sorry ale nie znalazłem. Jeśli ktoś mi odpowie... to jeszcze dodam, że zmianę zawodnika mam na W a wyjście bramkarza na C

Mario1313:
ja mam problem na ktory nie ma jeszcze rozwiazania :(
laduje mi sie (te gwiazdki w lewym dolnym rogu) i sie moglyby tak cala noc ladowac i nic prosze pomocy

chunsoo19:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEja mam problem na ktory nie ma jeszcze rozwiazania :(
laduje mi sie (te gwiazdki w lewym dolnym rogu) i sie moglyby tak cala noc ladowac i nic prosze pomocy

--- Koniec cytatu ---

Nie ładuje Ci się wcale mecz ?? Twoje wymagania wystarczają na PESa ??

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej