Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Rękawice Bramkarskie
Propozycje rękawic do PES 2010
Pablo1919:
Słuchajcie ludziska jest pewien szkopuł odnośnie moich rękawic, chcę aby wyszły one jak najlepsze. Do edycji są 2 pliki (w sumie 3 ale ten trzeci ma nieistotny wpływ na jakość rękawic). Pierwszy ma wpływ na ogólny wygląd rękawic np.
Drugi ma wpływ na wygląd rękawic w 3D, ta opcja doszła w PES 2010 i nie umiem jeszcze jej zbytnio edytować, to przykładowy wygląd takiego pliku:
Można edytować tylko ten pierwszy plik i wtedy też jest ok ale żeby rękawice wyglądały jak najbardziej realistycznie trzeba dobrze zrobić ten drugi. Mi coś to nie wychodzi i w grze rękawice wyglądają jakby były fosforyzujące rodem z FIFY.
Tu mam ten plik z innych rękawic wykonanych przez jakiegoś innego kolesia
I w grze wyglądają one normalnie o tak
Wie ktoś jak dobrze edytować ten plik aby rękawice normalnie w grze.
Rexarek:
Spróbuj z innymi :-) Np jakieś ciemne rękawice i zależy z jakiego kąta patrzysz bo padają na nie słońce ;P Tu masz taką żółć, że może to i tak wyglądać ;P
Pablo1919:
Na wszystkich tak wygląda, na niektórych to tak, że aż strach patrzeć, chyba że dam tą grafike co ją konami zrobiło, wtedy jest ok tylko że nie pasuje do wzoru rękawic, hmm, będę dalej próbował aż do skutku, ja się nigdy nie poddaję!!!!! 8)
jakub17:
a czy rękawice będzie się dało przyporządkowywać bramkarzom, czy będą tylko losowe u każdego?
Rexarek:
Pablo to pokaż jak inne wyglądają ;-)
Nawigacja
[#] Następna strona