Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Rękawice Bramkarskie

Propozycje rękawic do PES 2010

<< < (6/12) > >>

Pablo1919:
Inne wyglądają strasznieee. Mógłbym wydać paczkę, bo rękawice są już prawie gotowe, pozmieniane w nich tylko ten pierwszy plik (drugi nie ruszany bo jak wcześniej wspominałem psuje wygląd rękawicy), nie są ona najwyższej jakości ale są, jakby mi się udało jeszcze ten drugi plik poprawnie zedytować to by wyszły zajebi***
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa czy rękawice będzie się dało przyporządkowywać bramkarzom, czy będą tylko losowe u każdego?

--- Koniec cytatu ---
Niestety aż tak dobrze nie ma, w pesie nie ma takiej opcji, wszyscy bramkarze grają z takimi samymi łapkami, a szkoda bo w zapowiedziach było mówione, że będą do wyboru różne rękawice np. adidasa a tu kicha wszyscy w takich samych czarnych grają, dobrze że chociaż wyglądają w miarę jak prawdziwe bo w poprzednich częściach chyba od murarzy je pożyczali.

Rexarek:
Zrobiłem Ci dwa odlewy zobacz czy działają lepiej niż te twoje ;-)

Pablo1919:
Dzięki, ale nic z tego, rękawice nadal dziwacznie wyglądają, jakby je ktoś błyszczykiem wymalował. Cholera trza jakoś rozwiązać ten problem.

Rexarek:
Podrzucisz mi na PW pliczek z tąrękawicami chciałbym coś zobaczyć ;-) A mianowicie zapisać inaczej(przeplot itd) normalną teksturkę ;-)

Edit:

Albo czekaj ściągnę sobie to co dałeś i Ci wyśle z przeplotem i bez i inne opcje.. ;P

Ok w tej galerii masz zapisaną dwoma różnymi sposobami teksturkę właściwą ;D

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

Edit2:

W jakim *.img znajdują się rękawice i podałbyś dokładny numerek ?:D

Rexarek:
I jak :D?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej