Ludzie, za przeproszeniem sracie się o ten strój co najmniej tak, jak gdyby był naszym pierwszym zestawem. A rezerwowy strój to sprawa drugorzędna i mało mnie obchodzi, jaki on będzie.
Popatrzcie na stroje takich reprezentacji jak Hiszpania, Holandia czy Włochy. Ich pierwsze zestawy zawierają odpowiednio kolory: granatowy, pomarańczowy i niebieski. Nie znajdziecie tych barw na ich flagach. To tradycja, napiszecie. Wiecie swoje, ale ja myślę, że kilkadziesiąt lat temu, gdy kolory tych strojów wprowadzono do obiegu, ówcześni kibice nie odczyniali jakiejś maniany.
A jaką flage wywiesiła Legia ze wrzutą na Polonie ? Nie no to jest przesada zeby na meczu reprezentacji na inne kluby wrzuty robić, nawet cracovia na stadionie Wisły sobie darowała podczas meczu z USA jakiś czas temu a tutaj na nic nieznaczącą Polonie ;/ Bezsens
Powiedz mi, czego się spodziewałeś po kibicach Legii? Przy każdej okazji dają znać, że nawet w tak nieodpowiednich sytuacjach jak mecz reprezentacji nie potrafią się należycie zachować.
Oby Polska tak na ME 2012 zagrała
Każdy chciałby, ale od jakichś 17 lat Polska jest wybitnie nieturniejową drużyną.