Archiwum > Sport

Reprezentacja Polski - newsy, mecze

<< < (855/874) > >>

hose444:
Niech idzie tam, gdzie będzie regularnie grał. Stać go na angaż w jakimś klubie z czołowych lig europejskich.

Douglas:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEStać go na angaż w jakimś klubie z czołowych lig europejskich.

--- Koniec cytatu ---
W jego przypadku nie brałbym lepszego klubu pod uwagę. Fantastyczna liga + powracający do LL Betis z niezłymi aspiracjami, przecież nikt nie mówi o kupnie, pokaże się i wróci.

Mejor:
W BVB za Tuchela nie ma już raczej czego szukać. Młodszy nie będzie, a w klubie będą pojawiać się coraz lepsi. Betis to nie jest zły wybór. Kuba to na tyle dobry zawodnik, że nie powinien mieć problemów ze znalezieniem innego zespołu.

barthez:
Ale smutno potoczyły się jego losy w Dortmundzie, dopiero co wydał książkę, z wielkim sercem opowiada o Borussii, chyba nawet jakiś tam miejscowy raper napisał o nim kawałek, a teraz... Taka kolej losu, niech ucieka gdzie pieprz rośnie, ale żeby ten pieprz mu nie zaszkodził i regularnie grał.

Bartekeuro:
Do meczu Niemcy - Polska już tylko albo aż 6 dni. Nie wiem jak wy, ale ja ten mecz wyczekuje jak dawno nie wyczekiwałem.
Serce mówi, że może być sensacja i wygrana Polaków, obiektywnie remis jest wynikiem jakim wziąłbym w ciemno. Jednak obejrzałem bez emocji sobie dzisiaj cały mecz Polska - Niemcy i będzie mega ciężko. Nas uratowała poprzeczka pod koniec meczu, kilka sytuacji też było na styku. U siebie będą chcieli się zrewanżować za 0-2. Z drugiej jednak strony jak patrzę na mecz Niemcy 2-1 Szkocja i Niemcy 1-1 Irlandia bądź Niemcy 4-0 Gibraltar to już inaczej to wygląda. Ten remis wydaje się być wynikiem realnym tylko trzeba a) zagrać na 100% b) mieć trochę szczęścia.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej