Archiwum > Sport
Reprezentacja Polski - newsy, mecze
barthez:
Szerloku.... :D
Oj Wojti w bramce koniecznie, gość w GAZIE!
hose444:
Remis będzie dobrym rezultatem, nawet te trzy punkty można stracić... Ale serce jest za zwycięstwem. Będę darł się w telewizor.
Raz do roku można.
Miłego!
hose444:
Nasi naprawdę zaskoczyli konsekwentną, poukładaną grą z przodu, ale obrona już taka fajna nie była. Szkoda, mógł być remis, ale tragedii nie ma, zważywszy na to, co pokazali polscy piłkarze.
Teraz dopisać trzy punkty z Gibraltarem i czekać na decydujące spotkanie. Ale nie wierzę, żeby ten zespół nie pojechał do Francji.
barthez:
Kiedy ostatnio po porażce, dość znaczącej (pomijam naprawdę dobrą grę), wokół kadry nadal była tak serdeczna atmosfera? Zjawisko bezprecedensowe, żadnej szydery! Jestem głęboko zaskoczony, podoba mi się to, nastała moda na kadrę a i niech ta moda trwa w najlepsze ;)
Mejor:
Kilka luźnych wniosków i spostrzeżeń po spotkaniach reprezentacji:
*Fabiański to najlepiej grający nogami polski bramkarz. Pewnie i pod tym względem lepszy niż kilku zawodników z pola.
*Oby Piszczek cieszył się dobrym zdrowiem i regularną grą w klubie, bo jeżeli nie to prawą stroną wjedzie nam każdy.
*Obrona gra w kratkę. Jesteśmy albo murem nie do przejścia, albo serem szwajcarskim.
*Rybus ma chęci i siły za dwóch. Chociaż nie wiem czy nie marnuje się trochę na obronie.
*Poszukiwań partnera dla Krychowiaka ciąg dalszy.
*Mączyński i Olkowski nawet na tle Gibraltaru wyglądają dość przeciętnie.
*Grosik znalazł miejsce na głowę w swoich rajdach, bo zwykle jeździł bez niej. Chwała mu za to.
*Jeśli Kuba odbuduje formę i wskoczy na obecną dyspozycję Grosika, to znowu będzie można mówić, że reprezentacja ma zabójcze skrzydła.
*Lewa strona wreszcie od X lat funkcjonuje lepiej niż prawa.
*Nadal brak nam w pełni wartościowych zmienników. Chętnie zobaczyłbym dłużej Mile, no ale cóż.
*Wreszcie widać, że to w dużym stopniu drużyna, a nie jednostki.
Nawigacja
[#] Następna strona