Archiwum > Sport

Reprezentacja Polski - newsy, mecze

<< < (858/874) > >>

Douglas:
Bez Lecha i Legii to my w pucharach będziemy mogli walczyć co najwyżej z ekipami z San Marino czy Kazachstanu, módlmy się o ich dobre występy w Ekstraklasie.

hose444:
Zwisa mi to! Ja jako kibic Wisły na pewno nie życzę Legii nic dobrego. A Lech? Już trochę byłbym bardziej skory do trzymania za nich kciuków, ale też bez przesady.

Punkt widzenia zależy do punktu siedzenia, czy jakoś tak.

Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle sam Trałka mógłby dostać szansę, podobnie jak ten Murawski - skoro powoływany jest Mila, u którego w Lechii nie pamiętam prosto kopniętej, sensownej piłki...

--- Koniec cytatu ---
Mógłby dostać szansę, ale kiedy ma ją dostać. Na meczu z Niemcami, Irlandią czy Szkocją gdzie ważą się losy awansu? Nie liczę Gibraltaru (chyba z wiadomych każdemu przyczyn). Nawałka wyselekcjonował sobie taką kadrę i się jej trzyma. Zresztą pisałem kilka postów wcześniej, że brak nam wartościowych zmienników.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEBez Lecha i Legii to my w pucharach będziemy mogli walczyć co najwyżej z ekipami z San Marino czy Kazachstanu, módlmy się o ich dobre występy w Ekstraklasie.

--- Koniec cytatu ---
Święta racja. Jeśli żaden klub nie zrobi progresu (zarówno sportowego jak i finansowego) to nadal tylko te dwa zespoły jakoś mogą konkurować o LM, a przynajmniej LE.

REJESTRACJA lub LOGOWANIEZwisa mi to! Ja jako kibic Wisły na pewno nie życzę Legii nic dobrego. A Lech? Już trochę byłbym bardziej skory do trzymania za nich kciuków, ale też bez przesady.

Punkt widzenia zależy do punktu siedzenia, czy jakoś tak.

--- Koniec cytatu ---
Mi jest jak najbardziej obojętne kto wygra ligę -może nawet wygrać Wisła- byle Polska była godnie reprezentowana w Europie. No bo chyba o to chodzi, żeby mieć swoich przedstawicieli w pucharach, a nie zamykać się na własnym podwórku.

hose444:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMógłby dostać szansę, ale kiedy ma ją dostać. Na meczu z Niemcami, Irlandią czy Szkocją gdzie ważą się losy awansu? Nie liczę Gibraltaru (chyba z wiadomych każdemu przyczyn). Nawałka wyselekcjonował sobie taką kadrę i się jej trzyma. Zresztą pisałem kilka postów wcześniej, że brak nam wartościowych zmienników.

--- Koniec cytatu ---
Na Niemcy za słaby, na Irlandię i Szkocję trzeba drwalów, więc fakt, o punkty raczej nie ma co mu dawać grać. Ale jako zmiennik, czemu nie? Podobnie jak ten Trałka czy Czarek Wilk.

Tak, Nawałka wybrał sobie grupę, której się trzyma, lecz i tak są w niej braki. Najbardziej właśnie na pozycji rozgrywającego. Murawski tej kadry nie zbawi, ale cały czas mówię też o Mierzejewskim.

--- Cytuj ---Mi jest jak najbardziej obojętne kto wygra ligę 
--- Koniec cytatu ---
A mnie nie  :)

--- Cytuj ---No bo chyba o to chodzi, żeby mieć swoich przedstawicieli w pucharach, a nie zamykać się na własnym podwórku.
--- Koniec cytatu ---
Tak jak napisałem, każdy ma swój kąt patrzenia.

Mejor:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, Nawałka wybrał sobie grupę, której się trzyma, lecz i tak są w niej braki. Najbardziej właśnie na pozycji rozgrywającego. Murawski tej kadry nie zbawi, ale cały czas mówię też o Mierzejewskim.

--- Koniec cytatu ---
Mierzej generalnie to dobra opcja. Gra i statystyki w lidze to potwierdzają, chociaż poziom tej ligi też pozostawia trochę do życzenia.

REJESTRACJA lub LOGOWANIETak jak napisałem, każdy ma swój kąt patrzenia.

--- Koniec cytatu ---
Serio nie chcesz, żebyśmy grali w LM?

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej