Archiwum > Sport

Reprezentacja Polski - newsy, mecze

<< < (857/874) > >>

Bartekeuro:
Stracona bramka z Gibraltarem daje trochę do myślenia dodając te kilka sytuacji w których Fabiański się musiał wykazać. Szkocja u siebie pokazała dzisiaj jak jest groźna. No cóż za miesiąc prawdziwa wojna w Szkocji. Oby się udało awansować bo w tej grupie jeszcze różne cuda mogą się wydarzyć.

Na + Cała atmosfera w reprezentacji. Wywiad Szczęsnego z Krychowiakiem i Lewandowskim mega  >:D ;D 

hose444:
Grosicki pogromca Gibraltaru  ;D

A tak na serio widać w tej ekipie drużynę walczącą dla reprezentowania narodu. Kapitalnie to wygląda. Te wymowne gesty (jak Kapustka pierwszą piłkę podał do Grosickiego źle, ten go instruuje ale i bije brawo; albo jak Kubie dali karnego; albo jak Lewy zmienia tego młokosa z Cracovii). Wszystko to sprawia, że po prostu chcę się patrzeć na tę kadrę.

Szkoda, że nie udało się 11:0, odczarowaliśmy byśmy słynny mecz Leo w Kielcach z San Marino  :)

Mam nadzieję, że ten Kapustka już zmądrzał i nie będzie szydzić z przeciwników (tak jak z Błękitnych). Może być z niego kawał gracza. I mówię to ja, kibic Wisły.

hose444:
A śmialiście się, jak mówiłem że Murawski przydałby się w kadrze. Widzieliście jego dzisiejsze popisy w Szczecinie? Tylko, że ja już widziałem wcześniej jak grał (naprawdę nieźle, dojrzale, ofensywnie) ::) Jak Nawałka nie chce Mierzejewskiego (nie wiem dlaczego) to niech spróbuje Murawskiego.

Mejor:
Ale gdzie jest poziom reprezentacyjny, a gdzie polska liga, w której mistrz jest ostatni, a po 8 kolejkach prowadzi drużyna z jednym z najmniejszych budżetów. Może nie grał źle i zważywszy na to, że Krychowiak nadal nie ma wartościowego partnera w środku zawsze jest to jakaś opcja. Miałem podobną myśl co do Trałki. Wyróżniał się bardzo w poprzednim sezonie i dla Jodłowca w repie mógłby być dobrą alternatywą i wtedy przyszedł dwumecz z Basel i pokazał gdzie są wiodący polscy piłkarze ligi. Nie zagrał tragicznie, ale różnica klas była widoczna gołym okiem.

hose444:
Ale sam Trałka mógłby dostać szansę, podobnie jak ten Murawski - skoro powoływany jest Mila, u którego w Lechii nie pamiętam prosto kopniętej, sensownej piłki...
Murawski też się już wyróżniał w poprzednim sezonie.

A zamiast tego Cionka można by spróbować jakiejś prawdziwej alternatywy dla Glika/Szukały/Pazdana - np. Fojut.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej