0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Panowie pomóżcie bo mnie już szlak trafił ! Z tej złości zacząłem we Fife grać . Jakie polecacie sterowniki dla radeona hd 4850 ? Szukam takich na których byłaby największa wydajność Pro evo, gdyż jak do tej pory cały czas odczuwam drobne przycinki . Gra zachowuje się tak jakby dusiła się.
a mial ktos z was taki problem??: REJESTRACJA lub LOGOWANIEproblem mam w pes 2009 ,2010 ,dsj3 a w cod 4 wszystko dziala plynnie i bez problemow (lol) tylko czasami wyskakuje komunikat ze jest problem z grafikaradeon HD 4730 win xp sp3intel core 2 1.872 gb ramzasilacz -Chieftec (GPS-500AB-A) 500W mam najnowsze sterowniki Zmniejsz taktowanie na karcie graficznej bo Ci artefakty wyskakują.
Elo.Przeczytalem wszystkie posty w tym temacie i zadne odpowiedzi nie rozwiazaly dalej problemu z przycinka.Gralem na xp sp3 speed 2.Dzisiaj zmienilem system na windows 7 i zaczela mi gra ciac,a co najbardziej jest dziwne to przestawia mi sie procesor w settings-specifications w folderze z gra.Robilem juz chyba wszystkie mozliwe ustawienia opisane w tym temacie i dalej nic.Mój kolega miał ten procesor i mu go naprawiałem. On jest albo uszkodzony albo się grzeje bo z każdym screenem ma inne taktowanie (domyślne 2,50GHz). Radzę Ci szybko coś z tym zrobić bo się usmaży. Ściągnij jakiś program do pomiaru temp. i sprawdź ją. Najwyżej trzeba będzie oddać na gwarancję cały komputer żeby ci zmienili proc.
zmniejszylem w biosie size agp o polowe z 64 ma 32i na karcie cpu clock z 700 na 600 i nie bylo roznicy i z 600 na 500 i tak samoa memory clock z 900 na 850 i nic nie pomoglo ?co jeszcze moge zrobic ?
mam a i jeszcze jak wchodze w setting w pes to grafika jest -good ram -ok a procek -badIntel(R) Core(TM)2 CPU 6300 @ 1.86GHz x 2 (1.86Ghz)moze w tym jest problem?
w dsj 3 lol tez tak mam a w cod 4 raz na 1 godz wyskoczy ale wtedy rest gry i znow pykano i filmow nie moge ogladac... komp sie zawiesza jak wlaczei w cod b maly zazwyczaj jedna kreska czarna
Elo.Przeczytalem wszystkie posty w tym temacie i zadne odpowiedzi nie rozwiazaly dalej problemu z przycinka.Gralem na xp sp3 speed 2.Dzisiaj zmienilem system na windows 7 i zaczela mi gra ciac,a co najbardziej jest dziwne to przestawia mi sie procesor w settings-specifications w folderze z gra.Robilem juz chyba wszystkie mozliwe ustawienia opisane w tym temacie i dalej nic.A to kilka screenow : REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIE REJESTRACJA lub LOGOWANIEjak ktos ma jakies pomysly to niech pisze, a jak nie to chyba wroce do XP:)
To nie wina procka.w setting ci tak pokazuje poniewaz masz włączoną funkcje "amd cool n quiet tj. ze procesor podczas gdy nie grasz w np. gry bądź nie robisz nic co by go obciążało sam zmniejsza swoją częstotliwość do takiej jaka jest potrzebna (minimalnej) aby zaoszczedzic zużycie energii, a gdy włączysz gre czestotliwosc sie podniesie do maksymalnej. Spróbuj przeczyscic kompa, zdefragmentowac dyski, wgrac najnowsze stery do grafy.