Cześć, w BaL zacząłem grać 2 miesiące temu i jest to chyba jedyny tryb w nowym pesie wart uwagi. Gram już 7 sezon, jestem ofensywnym pomocnikiem, gram w Interze (pierwszy sezon). Początek mojej kariery nie był dość ciekawy,pierwsze dwa sezony grałem w Wigan (6 goli i 4 asysty-łącznie). Potem dostałem ciekawą ofertę z Francji, mianowicie od PSG (drużyna ta grałą właśnie w lidze Europejskiej, więc skusiłem się na dołączenie do drużyny. Był to na prawdę dobry ruch, gdyż po 3 sezonach spędzonych w tej drużynie zostałem królem strzelców i asyst ligi i pucharu ligi( łącznie zdobyłem 34 bramki i zaliczyłem 19 asyst). W kolejnym sezonie dołączyłem do Lyonu, dzięki, któremu zaistniałem w europie (liga mistrzów). Sezon zakonczyłem z dorobkiem 11 bramek i 4 asyst. Dzięki dobrej grze zostałem kupiony przez Inter-Milan, w którym gram z numerem 5, między innymi z takimi zawodnikami jak Inesta, Sneijder, Balloteli (który ma 94 overall). Po 11 kolejkach mam na swoim koncie 4 bramki i 3 asysty, gra się bardzo fajnie z wyjątkiem braku mózgu naszych kolegów w niektórych meczach.
kilka sezonów grałem na TOP PLAYER, ale teraz gram na Proffesional.
Mój ovrl to 85/86