Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJak wy to robicie, że overall waszych zawodników rośnie do tak astronomicznych poziomów?
--- Koniec cytatu ---
Kupujesz zawodnikowi karty na daną pozycję i to wszystko np. żeby bramkarzowi średnią podnieść wykupujesz "obrońca 1 na 1" i "obrońca karnych". Oczywiście żeby była wysoka średnia musi byś też dobry zawodnik np. jak mój bramkarz, którego znalazłem w szkółce, gdzie w wieku 15 lat miał średnią 91 (jeśli mnie pamięć nie myli).
Nederland:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKupujesz zawodnikowi karty na daną pozycję i to wszystko np. żeby bramkarzowi średnią podnieść wykupujesz "obrońca 1 na 1" i "obrońca karnych". Oczywiście żeby była wysoka średnia musi byś też dobry zawodnik np. jak mój bramkarz, którego znalazłem w szkółce, gdzie w wieku 15 lat miał średnią 91 (jeśli mnie pamięć nie myli).
--- Koniec cytatu ---
Oczywiście pomyślałem o kartach. Kilka wykupiłem, ale budżet ograniczony, bo jak na Wisłę, skład mam świetny. Jak na najlepszą drużynę świata - już nie. Na domiar złego trainer na kasę na EP nie działa.
pit bull123:
Ja też mam bramkarza ze szkółki w wieku 16lat miał 99 overall sam się zastanawiam czy to nie jakiś błąd
rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa też mam bramkarza ze szkółki w wieku 16lat miał 99 overall sam się zastanawiam czy to nie jakiś błąd
--- Koniec cytatu ---
To nie jest błąd, po prostu pes daje nam w szkółce piłkarzy (15 lat), którzy mają staty jakiegoś piłkarza z gry np. mój bramkarz miał staty buffona w wieku 15 lat(chociaż średnia była podana 64 bodajże) ale odrazu po zakupie wzrosła do 91. Jak chcecie zobaczyć czyje ma staty dany zawodnik wejdźcie w akta tego piłkaża nawet jeśli średnia będzie niska może mieć kosmiczne staty. Pes rozdaje te staty losowo np. masz koniec sezonu, sejwujesz tuż przed rozpoczęciem negocjacji bierzesz dalej, wtedy są nowie piłkarze w szkółce i np. trafia nam się jakiś piłkarz (15 lat) wchodzimy w jego akta a tam picze coś typu "coś mi w nim przypomina RASIAK'a..." wtedy ma staty Rasiaka, czyli słabe no to wtedy robimy taki trick zaczynamy grę od sejwa i robimy jak wcześniej, a nagle u tego samego zawodnika pisze "coś mi w nim przypomina IBRAHIMOVIC'a..." i wtedy pomimo podanej niskiej średniej piłkarz ma wysokie staty.
Chlipi667:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEWitam mam drobny problem ponieważ strorzyłem klub następnie piłkarzy i jak już po 3 godzinach skończyłem okazało sie że w regiser player nie ma stworzonych graczy tylko jest Orther B...a jak tworzy sie gracza to automatycznie pojawia się specjalne miejsce dla tworzenia...jednym słowem robiłem piłkarzy na czysto a nie edytowalem i nie wiem jak ich poprzenosić by trafili do mojego klubu..bo z nigdzie ich z tamąd nie moge przenieść..prosze o szybką pomoc..
--- Koniec cytatu ---
musisz wejsc w register player i dac swój klub potem ADD+ i znajdujesz piłkarzy enter i git
Nawigacja
[#] Następna strona