Dział Ogólny > PES 2010

Transfery - poradnik

<< < (34/45) > >>

Bogo_Chelsea:
Ja w szkolce znalazlem ukrainca to pisze ze przypomina Deco

rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa w szkolce znalazlem ukrainca to pisze ze przypomina Deco

--- Koniec cytatu ---

I właśnie na tym to polega, piłkarz może być z Kambodży, a mieć staty jakiegoś Tybetańczyka :P.

Bogo_Chelsea:
I jakiegos tez co mial podobne do p.cannavaro

Nederland:
Gdzie Wy znajdujecie te wiadomości? Ja regularnie przeglądam (mam EP) szkółkę i jeszcze nigdy nie widziałem takich napisów, o jakich tu rozmawiacie.

rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEGdzie Wy znajdujecie te wiadomości? Ja regularnie przeglądam (mam EP) szkółkę i jeszcze nigdy nie widziałem takich napisów, o jakich tu rozmawiacie.

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo nie jest błąd, po prostu pes daje nam w szkółce piłkarzy (15 lat), którzy mają staty jakiegoś piłkarza z gry np. mój bramkarz miał staty buffona w wieku 15 lat(chociaż średnia była podana 64 bodajże) ale odrazu po zakupie wzrosła do 91. Jak chcecie zobaczyć czyje ma staty dany zawodnik wejdźcie w akta tego piłkaża nawet jeśli średnia będzie niska może mieć kosmiczne staty. Pes rozdaje te staty losowo np. masz koniec sezonu, sejwujesz tuż przed rozpoczęciem negocjacji bierzesz dalej, wtedy są nowie piłkarze w szkółce i np. trafia nam się jakiś piłkarz (15 lat) wchodzimy w jego akta a tam picze coś typu "coś mi w nim przypomina RASIAK'a..." wtedy ma staty Rasiaka, czyli słabe no to wtedy robimy taki trick zaczynamy grę od sejwa i robimy jak wcześniej, a nagle u tego samego zawodnika pisze "coś mi w nim przypomina IBRAHIMOVIC'a..." i wtedy pomimo podanej niskiej średniej piłkarz ma wysokie staty.

--- Koniec cytatu ---

Nic więcej dodać tu nie można. Jedynie to, że w akta wchodzi się trójkątem ::).

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej