Dział Ogólny > PES 2010

Transfery - poradnik

<< < (35/45) > >>

Nederland:
Tak, tylko, że jedynymi tekstami, jakie tam widywałem, były: "On jest twardym zawodnikiem" i "Jest przed nim świetlana przyszłość"

rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, tylko, że jedynymi tekstami, jakie tam widywałem, były: "On jest twardym zawodnikiem" i "Jest przed nim świetlana przyszłość"

--- Koniec cytatu ---

Musisz poczekać do końca sezonu (nie pierwszego, bo w pierwszym chyba się nie trafiają), wtedy kiedy są nowi zawodnicy w szkółce czyli tuż przed negocjacjami (czerwiec) i musi być to zawodnik 15 lat. Nie zawsze się trafiają tacy piłkarze, jeśli tobie się nie trafił może w następnym sezonie się trafi, chociaż u mnie przez 10 sezonów ze 2 razy się nie trafił taki zawodnik, a bardzo często trafia się nawet dwóch lub trzech takich zawodników. Może to też zależeć od tego na jakim poziomie masz szkółkę.

Nederland:
7. sezon, 5. poziom szkółki, najlepsza drużyna świata.

rafalon92:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE7. sezon, 5. poziom szkółki, najlepsza drużyna świata.

--- Koniec cytatu ---

W takim razie czekaj do następnego sezonu.

A takie 2 talenty dziś trafiłem:

kolesb:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETak, tylko, że jedynymi tekstami, jakie tam widywałem, były: "On jest twardym zawodnikiem" i "Jest przed nim świetlana przyszłość"

--- Koniec cytatu ---
REJESTRACJA lub LOGOWANIEMusisz poczekać do końca sezonu (nie pierwszego, bo w pierwszym chyba się nie trafiają), wtedy kiedy są nowi zawodnicy w szkółce czyli tuż przed negocjacjami (czerwiec) i musi być to zawodnik 15 lat. Nie zawsze się trafiają tacy piłkarze, jeśli tobie się nie trafił może w następnym sezonie się trafi, chociaż u mnie przez 10 sezonów ze 2 razy się nie trafił taki zawodnik, a bardzo często trafia się nawet dwóch lub trzech takich zawodników. Może to też zależeć od tego na jakim poziomie masz szkółkę.

--- Koniec cytatu ---
Dzieje się tak gdy dany zawodnik zakończy kariere, wtedy w nowym sezonie pojawia się jako junior. Oczywiście jest to losowe.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej