Dział Ogólny > PES 2010

Transfery - poradnik

<< < (42/45) > >>

valhal18:
Witam oto patch z transferami do PES 10 patch ekstraklasa. Zawiera transfery sezonu 2010/2011 jesień. Należy podmienić plik EKP2010_EDIT w C:\Documents and Settings\Sebastian\Moje dokumenty\KONAMI\Ekstraklasa Patch 2010\save.

Można pobrać:

REJESTRACJA lub LOGOWANIE

jonhio:
wydaje mi się że dobrym pomysłem na transfery są też zaawansowani wiekowo gracze tacy 33/34 i więcej. po ich sprowadzeniu graja przeważnie 2 sezony na dobrym sezonie i pozniej odchodzą na emeryturę a w następnym lub za 2 sezony mamy ich do dyspozycji jako utalentowanych nastolatków po 15/16 lat(np sol campbell ma 35 lat gra 2 sezony odchodzi na emeryturę i za 2 zes ma 17 lat i ocene 79)

gostek15:
Bez sensu. Ja omijam takich graczy szerokim łukiem. Jak to wygląda grać 20 letnim Henrym... Brrrr To jest chyba najgorszy pomysł w całym PESie.

Kalimoz:
A jak się odradzają to mają te same statystyki co mieli i czy mają te same ukryte talenty?

jonhio:
a jakie tam ma znaczenie czy bd grał 20 letni henrym czy innym 20 letnim zawodnikiem? wyjaśnij mi bo nie wiem o co ci chodzi? ;| maja statystyki około 80 czasami nawet 90(to się żadko zdarza) ale wydaje mi się że jest to dobry pomysł bo bd miał raz że taniego gracza 2 że dobrego.

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej