Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
iMQ's:
Ja znalazlem sposob na transfery.Grajac Arsenalem gdy sa negocjacje przelaczam poziom trudnosci na beginner (normalnie gram na TP) sciagnalem: Robbena,Akinfeeva,Higuaina,Jovetica,Pique,A.Cole i Pato.Oczywiscie sprzedalem kilku m.in Almunie,Eduardo,Bendtnera,Silvestra...
Bogo_Chelsea:
Widze masz dobry sposob na transfery :)
forevyl:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa znalazlem sposob na transfery.Grajac Arsenalem gdy sa negocjacje przelaczam poziom trudnosci na beginner (normalnie gram na TP) sciagnalem: Robbena,Akinfeeva,Higuaina,Jovetica,Pique,A.Cole i Pato.Oczywiscie sprzedalem kilku m.in Almunie,Eduardo,Bendtnera,Silvestra...
--- Koniec cytatu ---
jak to zrobiles? Ja przelaczylem w options ->general settings poziom trudnosci(meczu) na beginner i dalej nawet mlodego zawodnika ktory ma overall okolo 75 zarabia 300 000 nie moge kupic
M.:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE
Na początku gry wybrałem, że transferami zajmuje się skaut. Dodałem zawodników, których chce ściągnąć do klubu, gdyż szukam młodych talentów. Jednak co mam zrobić teraz, bo po prostu po dodaniu ich nic się nie dzieję...
simon999:
A co masię dziać? Skaut ich tylko obserwuje, masz info nt ich umiejętności, czy jest zadowolony z klubu itp. Żeby zaczął negocjacje z danym graczem musisz mu to zlecić.
Nawigacja
[#] Następna strona