Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
Kostka:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEJa znalazlem sposob na transfery.Grajac Arsenalem gdy sa negocjacje przelaczam poziom trudnosci na beginner (normalnie gram na TP) sciagnalem: Robbena,Akinfeeva,Higuaina,Jovetica,Pique,A.Cole i Pato.Oczywiscie sprzedalem kilku m.in Almunie,Eduardo,Bendtnera,Silvestra...
--- Koniec cytatu ---
Robiłem tak w pesie 06, Ale szlag mnie trafił kiedy zapomniałem z powrotem zmienić i już zapisałem. O ile grałem na TP to trudność gry było easy więc się nawet nie męczyli.....
Wojtus1618:
Właśnie ja nie wiem co jest grane Gram w Chelsea .. i chce kupić Aguero i Drenthe i "Negotiations have broken down " I ciągle tak i nie moge kupić kupiłem 2 i dalej koniec nie chcą przyjść macie jakąś rade ? mecze ?;DD
Bogo_Chelsea:
Tez cgcialem kupic aguero ale sie nie udalo caly czas mam broken down co okienko to raczej on nie przejdzie bo klubo go nie pusci
Wojtus1618:
Aaa a mógł by mi ktoś wytłumaczyć czy coś bo jak tak pisze to nie wiem co dalej zrobić ..;/
I mam jeszcze taki porblem Kupiłem wkącu Ronneya i Aguero i Oni zagrali 3 mecze koniec okienka i są bez klubu nie ma ich umnie w kadrze co jest ?;/ I dajem im porpopzycje i nie chcą przyjąć ..;/
Bogo_Chelsea:
a kim grasz???
Nawigacja
[#] Następna strona