Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
ZST:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAle czy transfery w ML zależą od poziomu gry?
Im łatwiejszy, tym łatwiej kogoś kupić, czy nie?
--- Koniec cytatu ---
Raczej nie. Raczej od poziomu Skauta i pozycji klubu w rankingu ogólnoświatowym.
Np. kumpel Ajaxem w drugim sezonie zakupił Robinha, Torresa, Reine, etc., a gra na TP.
donottrustme:
PODSTAWĄ jest najwyższy poziom skauta, bez tego nawet się nie łudź, że jakieś perełki ściągniesz do siebie.
...ogarnijcie się trochę ludzie i ruszcie pustymi łbami - tak, tak ja wiem, że średnia wieku na tym forum nie przekracza 14 lat ale pomyśl!! zamiast pisać stek bzdur.
Roonie7:
koles ale ja mam na maxa skauta i caly sztab fan klub i reszta
i nic sciagnalem teraz gourcuffa i tyle ale chce aguero i messiego i caly czas zerwane czyli brake down
chmielu2108:
wiesz jak ja zrobiłem??? Najpierw starałem się wypożyczyć jakiegoś piłkarza (Lennon,Błaszczykowski,Luis Fabiano,luis Suarez)
i gdy mi sie to udało w połowie sezonu w negocjacjach go zakupywałem tak jak było z Majewskim w Nothingam Forest ;)
donottrustme:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEkoles ale ja mam na maxa skauta i caly sztab fan klub i reszta
i nic sciagnalem teraz gourcuffa i tyle ale chce aguero i messiego i caly czas zerwane czyli brake down
--- Koniec cytatu ---
Musisz odczekać sezon lub dwa. W aktach masz wyraźnie napisane, jakie jest prawdopodobieństwo ściągnięcia zawodnika.
Nawigacja
[#] Następna strona