Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
Bogo_Chelsea:
Ja ostatnio wypozyczylem Obertana z MU i Wallcota z Arsenalu i chcialem ich wykupic do siebie zostawic na stale i dupa w piach nie dalo rady nawet w okienku sie staralem i nic z tego
kodyr2:
świetnie spradza się Ever Banega ;) kupiłem go jako gracza ze skill'em ~77 w bodajże 2010/11 roku i teraz w 2014/15 ma 95 skill :o
nie narzekam również na obronę Villarreal którym gram, Diego Lopez 92, Godin 96, Gonzalo 94, ściągnąłem Vermaelena i przez 2-3 sezony na 92 dobił. Z pomocy jeśli chodzi o polaków to Ludovic Obraniak 90 osiągnął u mnie, Toni Kroos 90, Dzagoev z Dynama jak narazie 87 i nadal rośnie. na atak świetny jest Rossi 92 jak narazie oraz młody Tuncay Sanli przez jeden sezon z 74 na 85 ;) dobry jest również Doumbia i Necid (troche kołek ale dobry na główki) .
pit bull123:
Ja np cały czas wysyłam oferty kupna zawodnika przez cały rok..kupiłem juz C.Ronaldo i Eto'o,Aguero,Maxi Rodriguez 2 ostatnich pewnie dlatego że A.Madryt spadło do 2 ligi.miałem na sezon już wypożyczonego Kake i Robinho ale nie wiedziałem jak przedłużyć umowe z nimi ..Gram Barceloną
draka:
Możecie mi doradzić jakich transferów dokonywać? Kupować tanich nieznanych dopiero rozwijających się młodych piłkarzy czy może starsze drogie gwiazdy? Jak narazie jestem w drugim sezonie, gram interem ale ze składem od Konami. Kupuję graczy których doradza mi skaut [ zaznaczam drugą i trzecią opcję wyszukiwania ] i po paru raportach dokonuje wyboru kogo kupię kogo nie. Wymieniłem już prawie cały skład ale dalej ciężko mi się gra.
Bogo_Chelsea:
to odznacz i sam dokonuj transferow bo skaut ci byle kogo podesle, zobacz kto jest na liscie transferowej wystawiony i kupuj mlodych jka chcesz miec dobrych graczy szukaj od 18,19 lat
Nawigacja
[#] Następna strona