Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
draka:
A jak jest z graczami ktorzy odchodzą na emeryturę, pojawiają się później w mojej szkółce pod innym nazwiskiem czy jak? jak narazie doszedł do mnie jakiś 16 z overallem 81 i w raporcie pisało podobny do ashley cole'a
Bogo_Chelsea:
Sa u ciebie w szkolce pod nazwiskiem takim jakim mieli wzczesniej... a jezeli chcesz miec gwiazdy z prawdziwych nazwisk to szukaj po krajach i po prawej stronie amsz taki czerwony pacholek to znaczy ze jest juniorem.U mnie np w niemczech po sezonie byl klose podolski schweinsteiger i inni to mieli po 20 lat i overall po za 70 a tamtego ze szkolki co am 81 u ciebie to ja bym go bral bez zastanawiania
pit bull123:
Ja np znalazłem Dudka z polski ma 16 lat i overall 70 i James z Anglii 16 lat overall 75
Foto--http://pl.tinypic.com/view.php?pic=16lwzh2&s=6
Scarface:
Ja gram w Ekstraklasa Patch Lechem Poznań. Miałem szczęście, już w pierwszym przedsezonowym okienku kupiłem Juana Matę i został królem strzelców w pucharze Polski, królem asyst w lidze i w pucharze i został najlepszym piłkarzem ligi i Europy. Potem kupiłem Dempseya, Piszczka, Diogo, Młodego bramkarza Vandenbussche i Velę z Arsenalu. Sprzedałem Handzicia i wypożyczyłem Mikołajczaka. Co myślicie o moich transferach?
pawlodar_10:
Na jakim grasz poziomie ??? ???
Nawigacja
[#] Następna strona