Dział Ogólny > PES 2010
Transfery - poradnik
draka:
Ja w pierwszym sezonie ML [ podczas przerwy świątecznej ] zakupiłem Z.Tosic z Manchesteru młody i dość dobrze rozwijający się piłkarz [POLECAM!! na początek]. Dzieki niemu dostałem parę ofert od sponsorów [ musi zagrac ileś tam meczy ]. A w przerwie pomiedzy sezonami wymieniłem pół składu. [ większość polecanych przez skauta ( z przyszłością )].
Bogo_Chelsea:
Nawet dobre transfery... ale Mate polecam kazdemu on zawsze przyjdzie 3 razy zaczynalem ML bo wgrywalem te fixy i nie mialem poprawek itd. i zawsze go bralem, byl wystawiony na liscie transferowej ale jak go nie bylo to od razu przychodzil
Scarface:
REJESTRACJA lub LOGOWANIENa jakim grasz poziomie ??? ???
--- Koniec cytatu ---
Na top player oczywiscie. Na niższym to żadna satysfakcja jak dla mnie a poza tym jest wtedy o wiele mniejszy realizm jeśli chodzi np. o ligę mistrzów. Ja nie widzę sensu aby przełączać sobie np na regular podczas ligi mistrzów. Ja przegrałem teraz pierwszy mecz 1/8 ligi mistrzów z totttenhamem i jak przegram to trudno się mówi, to znaczy że mam jeszcze za słabą drużynę.
rageman:
Ja kupiłem sobie grając Milanem w pierwszym sezonie Van Persiego , później Arshavina i Obertana, ten ostatni naprawdę wielki talent polecam
berciiiiik:
ja gram już 4 sezon CD Tenerife, na poziomie Top Player, najlepszy mój transfer to Hamsik z Napoli za 10 mln euro w okienku zimowym, a w okienku letnim przyszła oferta z Realu Madryt 79 mln euro... :o dzięki temu kupiłem już 4 niezłych, młodych piłkarzy, a trenerzy, skaut, lekarze, juniorzy itd na najwyższym poziomie :D
Nawigacja
[#] Następna strona