Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Twarze
Jak wgrywac twarze w Pes 2010
fantheblues:
Koleś jesteś wielki! Cały rok z PESem 2009 czekałem na łaske inncyh aż do patch wsadzą jakąś twarz jak nie było w kitserverze wcześniej do podmiany.
!!! WAŻNE !!!
nie trzeba w żadnych przedziałach, można byle jakie numery, byle nie dublować.
RoGalos:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEKoleś jesteś wielki! Cały rok z PESem 2009 czekałem na łaske inncyh aż do patch wsadzą jakąś twarz jak nie było w kitserverze wcześniej do podmiany.
!!! WAŻNE !!!
nie trzeba w żadnych przedziałach, można byle jakie numery, byle nie dublować.
--- Koniec cytatu ---
Nie prawda poniewaz te nr o ktorych mowisz sa przypisane twarza ktore sa w grze.........owszem twarz podmieni Ci sie ale np za Torresa bedziesz miał Lewandowskiego
Klocek12355:
Wszystko fajnie tylko mało wolnych slotów >:(
godfader275:
Robię wszystko tak jak opisane jest to w tutku ale niestety nie działa. Próbowałem wgrać twarz messiemu i gdy wrzucałem pliki do kitserwera nic sie nie zmienialo. Spróbowałem zmienic przypisane mu nr włosów i twarzy (w plikach również zmieniłem) i wtedy jego twarz zastąpiła jedna z domyślnych twarzy w grze. Czy ktoś miał podobny problem i wie jak go rozwiązać?
rossonero.acm:
Od zawsze robiłem tak jak napisałeś ale teraz mam problem i nie wiem jak sobie z nim poradzić, to może wytłumacze po kolei ;)
Załóżmy że sciągnąłem jakis face pack noi mam tam twarz zawodnika traore z arsenalu.
Wlaczam appearance tool noi znajduje go i daje mu ten pierwszy wolny numer 1660 noi daje zapisz potem wlaczam game graphic studio noi znajduję ten łebek wolny noi importuje twarz noi wszystko powinno byc git tak jak w poprzednich pesach.
Jednak tutaj robią się schody bo załużmy ze ten numer 1660 który w folderze img byl wolny to w wolderze img w kitserverze jest zajęty przez np. nie wiem ronaldo więc potem gdy wlaczam gre i edit to twarz traore ma traore i ronaldo.
Noi teraz kurde nie wiem. wychodzi na to ze te wolne numery w img gry sa zajęte w img dt0c kitservera i na odwrot też. bo to sprawdzalem dajmy na to numer 789 w kitserverze jest wolny to w img gry jest zajęty.
Nie wiem co robić
Nawigacja
[#] Następna strona