Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF

moze??

<< < (2/2)

jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIETo jest twoje zdanie ale jesli jest np.z kluczborka to nie bedzie gral wisla czy legia ;)

--- Koniec cytatu ---
No to wtedy wyciągnie sobie pojedynczą drużynę z jakiegoś patcha i zaimportuje do swojego OFa. Chyba lepiej mieć Austrię Wiedeń, Steuauę Bukareszt, Bayern Monachium niż jakieś Znicz Pruszków, Flotę Świnoujście, Tur Turek, Stal Stalową Wolę (ja tak miałem w PESie 2009 i bardzo żałowałem - 34 polskie drużyny, z czego tylko czasami grałem Lechem). Ale oczywiście jak ktoś jest kibicem 1ligowego klubu to wiadomo, że będzie chciał mieć swoją drużynę w grze, no i wtedy tak jak mówiłem wcześniej, zaimportuje ją sobie z jakiegoś patcha ;)

REJESTRACJA lub LOGOWANIEPopieram! Też czekam na taki patch! Mam nadzieję,że w styczniu/lutym już taki patch powstanie.

--- Koniec cytatu ---
Dokładnie - wystarczy, że do Others B wpakuje się brakujące kluby z LM i LE :)

sesek18:
mi chodzilo o to by w patchu bylo 18 druzyn z drugich lig. wtedy lepiej sie gra w Master League wedlug mnie oczywiscie.!! grasz np. premier league MU wygrywasz lige itd a po pierwszym sezonie do 1 ligi wchodzi druzyna ktora nie jest z drugiej ligi angielskiej. skoro konami poprawilo tryb Master League to warto pograc z druzynami z drugiej ligi danego kraju. ;D takie jest moje zdanie i o to mi chodzilo ;))

jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEmi chodzilo o to by w patchu bylo 18 druzyn z drugich lig. wtedy lepiej sie gra w Master League wedlug mnie oczywiscie.!! grasz np. premier league MU wygrywasz lige itd a po pierwszym sezonie do 1 ligi wchodzi druzyna ktora nie jest z drugiej ligi angielskiej. skoro konami poprawilo tryb Master League to warto pograc z druzynami z drugiej ligi danego kraju. ;D takie jest moje zdanie i o to mi chodzilo ;))

--- Koniec cytatu ---
a z Premier League to co innego ;D, myślałem że ci chodzi o Ekstraklasę

Ukassiu:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEa z Premier League to co innego ;D, myślałem że ci chodzi o Ekstraklasę

--- Koniec cytatu ---

lepiej dać te których nie ma a są w LE i LM

jakub17:
REJESTRACJA lub LOGOWANIElepiej dać te których nie ma a są w LE i LM

--- Koniec cytatu ---
wiem, taki z drugą ligą przydałby się dla tych co grywają w Master League, ja jednak wolę właśnie jakieś drużyny z reszty Europy, fajnie jakby wyszedł taki patch (choćby nawet oficjalny od KONAMI ;D), w którym można grać Ligę Europejską, bardzo się zawiodłem, że nie ma tego w PESIE :(

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej