Dział Ogólny > PES 2010
Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady
mack:
Faktycznie z tymi negocjacjami ciezka sprawa. Gram w Division 2 - Leeds United i ani na poczatku sezonu, ani teraz w polowie sezonu, gdy jestem w czubie tabeli nie chca przyjsc tacy pilkarze jak chocby Viduka czy Bordon z wolnego transferu..
6365658:
Do cholery, czemu niektórym dobrym zawodnikom co mają ok. 20 lat ciągle spada co 1 każda umiejętność? Kupiłem gościa, super się rozwija, 2 sezony, a tu nagle łup pierdut od nowego sezonu wszystko mu spada a miał staty po 94. Jak to wyłączyć?
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDo cholery, czemu niektórym dobrym zawodnikom co mają ok. 20 lat ciągle spada co 1 każda umiejętność? Kupiłem gościa, super się rozwija, 2 sezony, a tu nagle łup pierdut od nowego sezonu wszystko mu spada a miał staty po 94. Jak to wyłączyć?
--- Koniec cytatu ---
tego sie nie wylaczy:)hehe kolego przy zakupie jest napisane jego rozwoj mial dobre forme ale szybko mu spada..trzeba czytac:)hehe/....tez tak mialem to normalne....
Bugi7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEtego sie nie wylaczy:)hehe kolego przy zakupie jest napisane jego rozwoj mial dobre forme ale szybko mu spada..trzeba czytac:)hehe/....tez tak mialem to normalne....
--- Koniec cytatu ---
ale chyba na poczatku gry sie wybiera czy zawodnik ma sie rozwijac czy nie
Lukaszeq:
Da się wyłączyć rozwój i starzenie. Co za czym idzie zawodnicy będą mieli cały czas takie same staty i tyle samo lat.
Nawigacja
[#] Następna strona