Dział Ogólny > PES 2010
Wszystko o trybie Master League - pytania, odpowiedzi i porady
Bugi7:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się wyłączyć rozwój i starzenie. Co za czym idzie zawodnicy będą mieli cały czas takie same staty i tyle samo lat.
--- Koniec cytatu ---
to tez sie da..ale lepiej zeby im wiek rósł niz stał w miejscu wg mnie
daniel11071988:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEDa się wyłączyć rozwój i starzenie. Co za czym idzie zawodnicy będą mieli cały czas takie same staty i tyle samo lat.
--- Koniec cytatu ---
no to co to za sens grac na takim patencie caly czas tymi samymi mozna ciagle grac..a to juz nie ciekawi.....ja gram 4 sezon barcelona i juz mam prawie wszystkich wymienionych zawodnikow na mlodszych(od 16 do 22lat) z niegorszymi statami:)wystarczy duzo zmian robic zeby zawodnik byl czesto w dobrej formie i zaje.....scie sie rozwija:)aha i po kazdym sezonie sukajcie w transferach sa nowi zawodznicy niekiedy nawet 84staty bez klubu:)i tak wlasnie ich nabywam:)mam nadzieje ze komus sie przyda to:)
Lukaszeq:
Wiem że to bez sensu. Chociaż możesz wtedy stworzyć swój dream team. A tak to za nim zarobisz na Messiego czy CR to oni już będą mieli 33 lata :D tak właściwie było w moim przypadku (oczywiście wcześniej kupowałem zawodników). Ale w końcu zgodzili się na transfer CR gdy ten miał 33 lata i staty tylko 83 które już spadały więc się nie opłacało.
mack:
Mam pytanie, gdzie moge sprawdzic ile moi zawodnicy maja bramek i asyst? Nie chodzi mi o najlepszych strzelcow tylko o caly zespol.. W lidze jest to Team Info , a tutaj w ML tego nie ma... troche bez sensu ;/ nie pamietam ile kto strzelil bramek i teraz nie wiem kogo sprzedac, a kogo zostawic..
rufi1982:
jest coś takiego ale dotyczy tylko bieżącego sezonu...nie ma wcześniejszych sezonów...jest to w zakładce my team klikasz któryś z R albo 1 albo 2 i Ci przeskakuje...na górze masz jakiej statystki dotyczy a obok zawodnika jego osiągnięcia w obecnym sezonie...
Nawigacja
[#] Następna strona