Witam.
Używam tego portalu od 'x' czasu, lecz dziś nastała konieczność założenia konta, gdyż poraz 1-wszy nie mogę znaleźć odpowiedzi na nurtujące mnie bardzo, ale to bardzo pytanie, które było poruszone przez któregoś z uzytkownikow, lecz nie dostał konkretnej odpowiedzi, z ktorej mogloby cokolwiek wynikac...
Tak więc, po skończeniu 1 sezonu w ML, powygasały mi kontrakty zawodników i tutaj pojawia sie problem, gdyz nie mogłem ich przedłużyc, bynajmniej nie wiedziałem jak.. Ma to związek z minkami, o które pytał się któryś z użytkowników, "dlaczego są smutne i jak naprawić, żeby były uśmiechnięte, bądź nie było tych smutnych.."
Znalazłem odpowiedź, że to wina pozycji w drużynie, płacy, treningów, zmęczenia, itp. OKEJ! To już wiem, w sumie trudno nie było się domyslić... Tak więc jakby mógł mnie ktoś z większą wiedzą od mojej oświecić:
1) Jak mogę zmienić zasady kontraktu z zawodnikiem ?
- przedłużyć kontrakt (gdyż odeszła mi połowa składu po 1 sezonie) ?
- zwiększyć/zmniejszyć wynagrodzenie zawodników ?
2) Oczywiście nie jestem idiotą i wiem (chociazby z forum..)
- jak dokonuje sie transferów (kupiłem kilku zawodników)
- w jaki sposób wystawiać swoich graczy na liste transferową
- jak używać scoutów, itp.
Frustruje mnie strasznie ta sytuacja, gdyż po całym sezonie gry Barcą, kupiłem sobie Fabregasa, Capdevile, Lamparta, Robinho i Boruca, sprzedałem mniej wartościowych (dla mnie) piłkarzy, miałem bardzo fajny składzik na następny sezon, a tu nagle mi kontrakty z połową składu powygasały, a ja nie miałem na to żadnego wpływu. Teraz gram od nowa (każdy uczy się na swoich błędach) i chce poprzedłuzac kontrakty z zawodnikami na lepszych warunkach odrazu, lecz nie mogę znaleźć w ogóle opcji jak poprzedłużać kontrakty zawodników...
Byłbym niezmiernie wdzięczny za odpowiedź.
Z poważaniem
d0r089.