kurde, sorry ale jak zagralem pierwsze dwa mecze to pes podobal mi sie berdzo!! a teraz jest niestety copraz gorzej z kazdym kolejnym meczem, po prostu 0 realizmu, 0!!!! nic nie jest tak jak powinno byc, jedynie grafika jest bardzo realistyczne, poza tym nowy pes nie przypomina meczu:(
-fatalna, zabugowana gra bramkarzy, wychodzenie ch** wie po co, brak reakcji, puszczanie szmat
-beznadziejne podania na dobieg, niedkoladne, krtokie rowniez, za mocna albo za lekkie, czasami kontra, gdzie 3eba minac jednego obronce wydaje sie latwa do zdobycia gola ale skad obojetnie jak sie poda to niedokladnie i cala kontre trafia ch**
-beznadziejna reakcja zawodnikow, naciskam podanie nie zareaguje naciskam znowu to wykna je i od razu nastepny tez podaja jak ja tego nie chce i strata
-sedziowie to jest porazka na calej linii, komputer normalnie fauluje moich graczy, zamiast w pilka to w nogi i ch** nie ma faulu, no to jest komromitacjia:(
-zdarza sie, ze pilkarz robi wslizg bez mojej intenji(nic nie naciskam)
-bardzo duzo razy jest tak, ze piklarze czekajac na podana pilke tak sie dziwnie zachowyja jakby sie w ruchome piaski w****li , albo sytuacji, pilkarz zablokowal benzeme cialem a on normalnie biegnie w miejscu, no k**a LOL, nagralem sobie to na telefona normalnie zeby sie w szkole posmiac0_0
-zachowani obroncow tez jest lipne, nie wychodza do mnie zostawiaja mi casem miejsce do strzalu
-ustawienie obroncow sterowanych przez kompa przy wolych mialo byc popraione?? no LOL 0 krycia...
- i do tego problemy graficzne na najlepszych kompach, kupowalem kompa za 4k zeby sobie w sapera grac na full??(zobcze na 7, albo od nowa mx zrobie)
- i nie wiem jak u was ale u mnie karna sa jakies [cenzura]**e, tak miga zawodnik poprzedni przy nastepnym karnym(scignalem 2 wersje pesa w obu tak samo)
Mozecie sie nie zgodzic ze mna ale ten pes jest fatalny:(