Ale Champions League tez ma swoje sloty które można przyporządkować i nie będzie chaosu Wszystko mam pod kontrolą w Others będzie około 100 Teamów tylko teraz nie wiem jakie dać xD
Czy chcecie Ekstraklasę w Patchu ?
+ 1 ligęTo by było extra, jako pierwszy bym ściągnął patcha
Eeee tam po co jeszcze 1 liga jak od tego jest EP?:D Wystarczy ekstraklasa i drużyny LM i LE i już super a tak po za tym skąd wiesz ze jako pierwszy ty?:DChyba ze by zostało jeszcze troche slotów to można najlepsze druzyny z innych krajów lub z 1 ligi:P
Nie bo tylko mówię że by było duże chętnychWiem że od tego jest ep, ale wolę takie patche, a nie samą ekstraklasę i 1 ligę która ma masę niedociągnięć. Więc wg. mnie jak dawać ekstraklasę to dawać też 1 ligę, bo to zapleczę i ma drużyny które spadły z ekstraklasy
tak zdecydowliśmy że będą odblokowane sloty ale ekstraklasy nie damy
Premiera będzie po nowym roku 6.Stycznia uznaliśmy że lepiej dopracować sloty niż robić fix'y tak jak w EP a co do drużyn to nie mam już pomysłu postaram się zrobić spis Others dzisiaj
PERSON albo herubq3 pytanie do was, nie czytałem wcześniejszych postów ale robicie jakąś drugą lige???najlepiej angielską albo hiszpańską,może zróbcie głosowaniePozdro