Archiwum > Gry Komputerowe, Konsole, Sprzęt

Gry, które powinniśmy mieć ?

<< < (16/44) > >>

junker:

--- Cytuj ---Według fanów gothica ta gra jest świetna
--- Koniec cytatu ---
bardzo dobre zdanie tylko dla fanów gothica bo to nie jest żaden przełom a pozatym ta gra jest przeciętna już lepszy wiedźmin ale niech ci będzie dodam

draka:
Nie wiem mnie Gothic nie podszedł ale za to wciągnęło mnie Mount & Blade, grafika - słaba, ale rozgrywka - mioóoóoóodzio. Do gustu przypadło mi też Star wars: Knight of the old republic, 1 jak i 2. Jeśli ktoś lubi postrzelać w  klimatach star wars'ów niech sparwdzi Mas Effect. Chyba że ktoś woli mniej więcej obecne czasy niech zagra Kane and Lynch: Dead man.

wik1992:
W tej ankiecie nie ma takich gier,że głowa boli  ::) ::) ::) Gdzie jest Assassin's Creed 2,Forza Motorsport 3 i kilku innych tytułów,a są takie śmiecie jak np.Risen  :-X :-X :-X Ach.......

Kiss < 33:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEW tej ankiecie nie ma takich gier,że głowa boli  ::) ::) ::) Gdzie jest Assassin's Creed 2,Forza Motorsport 3 i kilku innych tytułów,a są takie śmiecie jak np.Risen  :-X :-X :-X Ach.......

--- Koniec cytatu ---
nie graleś w risen to sie nie udzielaj.

chmielu2108:

--- Cytuj ---W tej ankiecie nie ma takich gier,że głowa boli  Z politowaniem Z politowaniem Z politowaniem Gdzie jest Assassin's Creed 2,Forza Motorsport 3 i kilku innych tytułów,a są takie śmiecie jak np.Risen  Buzia na kłódkę Buzia na kłódkę Buzia na kłódkę Ach.......
--- Koniec cytatu ---

Assassins creed 2 jeszcze nie wyszedł  ;)

Nawigacja

[0] Indeks wiadomości

[#] Następna strona

[*] Poprzednia strona

Idź do wersji pełnej