Archiwum > Gry Komputerowe, Konsole, Sprzęt
Gry, które powinniśmy mieć ?
junker:
--- Cytuj ---W tej ankiecie nie ma takich gier,że głowa boli Gdzie jest Assassin's Creed 2,Forza Motorsport 3 i kilku innych tytułów,a są takie śmiecie jak np.Risen Ach.......
--- Koniec cytatu ---
Assasin jeszcze nie wyszedł chyba że na konsole ale to się nie liczy bo mi chodzi o najlepszą grę roku na pc.Forza Motorsport 3 tylko na Xboxa 360 ::) ::) ::) ::) ::) .A Risen dodałem bo użytkownik chciał
czerwono-czarny:
-Mirrors'edge moja ulubiona gra!.Świetny soundtrack i nowa rozgrywka jakiej jeszcze nie było.
Inne:
-Penumbra Czarna plaga Najlepszy survival horror.Zaznaczam,że grałem we wszystkie najlepsze survival bo jestem fanem horrorów,ale ta gra jest przerażająca gdy gra się samemu w nocy.
-Fahrenheit.Wiadomo,że innej takiej gry nie ma i już nie bedzie na PC.W Lutym wspaniała gierka,,Heavy Rain'' (ps3) Polecam.
W te gry musicie zagrac!
Ps.Widze,że dzieci Call of Duty już zagłosowały na swoją kiche roku :D Co do tej gry to jedynka bije na głowe cześć drugą, a Bad Company 2 zmiecie tą dziecinade.Zmiencie może Ankiete na najlepsze gry w poszczególnych kategoriach.A według mnie grą roku jest Batman Arkham Asylum,ale według mnie tylko obiektywistycznie.
eMeK:
REJESTRACJA lub LOGOWANIE-Penumbra Czarna plaga Najlepszy survival horror.Zaznaczam,że grałem we wszystkie najlepsze survival bo jestem fanem horrorów,ale ta gra jest przerażająca gdy gra się samemu w nocy.
--- Koniec cytatu ---
Ta Penumbra to zdaje sie druga czesc tak? Trzecia tez chyba jest jak dobrze pamietam? Musze sobie sciagnac bo tez lubie horrory :)
REJESTRACJA lub LOGOWANIEPs.Widze,że dzieci Call of Duty już zagłosowały na swoją kiche roku :D Co do tej gry to jedynka bije na głowe cześć drugą, a Bad Company 2 zmiecie tą dziecinade.Zmiencie może Ankiete na najlepsze gry w poszczególnych kategoriach.A według mnie grą roku jest Batman Arkham Asylum,ale według mnie tylko obiektywistycznie.
--- Koniec cytatu ---
Mnie jakos tez bardziej pierwsza czesc MW wkrecila w fotel.. Moze juz sie starzeje i mi sie odechciewa tego typu gier ;] Druga rzecz, to Battlefield jesli chodzi o realizm i o symulacje dzialan wojennych bije CoD'a na glowe... Nawet MW. Gralem w Bad Company na X360.. to jest dopiero wojna :) chociaz nie ukrywam ze jestem tez fanem Moden Warfare, tyle ze 1 czesci
wik1992:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEAssasin jeszcze nie wyszedł chyba że na konsole ale to się nie liczy bo mi chodzi o najlepszą grę roku na pc.Forza Motorsport 3 tylko na Xboxa 360 ::) ::) ::) ::) ::) .A Risen dodałem bo użytkownik chciał
--- Koniec cytatu ---
W ankiecie nie jest napisane "Najlepsza gra roku 2009 na pc",tylko "Najlepsza gra roku 2009" :-* :-* :-* I kogo obchodzi,że Forza jest tylko na xbox360,czy to oznacza,że nie może być najlepszą grą roku :-X :-X :-X ??? ??? ???
junker:
--- Cytuj ---W ankiecie nie jest napisane "Najlepsza gra roku 2009 na pc",tylko "Najlepsza gra roku 2009" I kogo obchodzi,że Forza jest tylko na xbox360,czy to oznacza,że nie może być najlepszą grą roku
--- Koniec cytatu ---
dziwne że ty tylko nie wiedziałeś że chodzi o pc tym bardziej że jest machinarium który jest tylko na pc :-* :-*.Mnie obchodzi że jest tylko na xboxa
--- Cytuj ---Zmiencie może Ankiete na najlepsze gry w poszczególnych kategoriach.A według mnie grą roku jest Batman Arkham Asylum,ale według mnie tylko obiektywistycznie.
--- Koniec cytatu ---
bardzo dobry pomysł.Przez tydzień będzie ankieta o jednej kategorii.Najpierw będzie gra sportowa
Nawigacja
[#] Następna strona