Modyfikacje i Dodatki do Pro Evolution Soccer > Patche i OF
MASTER PATCH by Master_Rafael FOR PES 2010 !!!
★Master_Rafael★:
REJESTRACJA lub LOGOWANIEnic nie chce mówić ale tylko menu ma spolszczone
--- Koniec cytatu ---
nie chce ci nic mówić, ale to nie jest spolszczenie. Edytor jest na zdjęciach jaki jest bo w końcu mam jako jedyny spolszczoną grę w 99%, nie ;)
Ballpack znajduje sie w folderach dt0b.img i pliki mają nazwę "pilki". preview piłek jest dt0f.img i nazywa się preview balls.
Spolszczenie nie będzie kolidowało z żadnymi statystykami piłkarzy i tym podobnym. Jedyny problem to to co jest na pierwszej stronie czyli unnamed_7 z dt05_e.img bo to plik ze spolszczenia.
malarzinho7:
Dzięki wielkie za patcha, mi się bardzo przyda bo nie mam aż tak miodnego sprzętu żeby mi doczytywało przyśpiewki itd. :) Także ściągnę,obadam i wrócę z oceną. :-*
Edit:
Dla mnie patch okey, grunt ze są oryginalne loga i nazwy z Angielskiej ligi. :)
Ale nie podobają mi się dźwięki i na początku EA Sports. :'( z Fifą mi się to kojarzy. :(
fridoom:
włącz gre i po załadowaniu wyłącz podmień folder konami, później wejdź do kitservera uruchom kitserver 2010 remove i instal powinno działać
misiox4:
Dla mnie taki sobie ten patch ;) ;) ;) Szkoda że narazie tylko menu jest po polsku ! Ale szacun za prace dla ciebie :) ★Master_Rafael★ :)
kemor.gk1:
Patch nawet, nawet ..jakbys dal wszystkie druzyny z CL to by byl super...ale obejdzie sie bez tego :)
Nawigacja
[#] Następna strona